warat Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 (edited) Witam Niedługo stanę się posiadaczem G36 (najdłuższego) firmy JG.Jednak nie wiem,jakie kulki wybrać. Na początku chciałem 0,23,ale nie ma żadnych,więc chciałem wziąć 0,25. Okazało się,że istnieją 0,23 BIO. Teraz już sam nie wiem-lepiej cięższe,ale normalne,czy lżejsze,ale BIO? Które są lepiej wykonane? Słyszałem też,że kulki tej firmy tną się na lowach,a ja będę korzystał właśnie z takich magów. Karabin full stock. Chcę kupić wszystko w sklepie Gunfire,dlatego proszę o oferty tylko z tego sklepu Z góry dzięki za odpowiedź Edited March 21, 2012 by warat Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 21, 2012 Report Share Posted March 21, 2012 Kup guardery 0.25g. Quote Link to post Share on other sites
Appreciated Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Które są lepiej wykonane? Lepiej wykonane są zwykłe kulki, aczkolwiek i tak cechuje je przeciętna jakość. Słyszałem, że jedynymi kulkami typu BIO wartymi uwagi to kulki Bioval. Słyszałem też,że kulki tej firmy tną się na lowach,a ja będę korzystał właśnie z takich magów. Jeżeli tak, to myślę, że seger dobrze podpowiada - Guardery.:) Oto link: gunfire.pl/product-pol-1152194705-Kulki-Guarder-0-25g-4000-szt.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts