Logon Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 Witam. Mam taki problem otóż, ostatnimi czasy popsuła mi się replika g36 g608 bodajże jg. Ogólnie replika nie byłą dużo używana, kilak razy, a długo czas (rok-dwa) sobie po prostu leżała. Co jakiś czas sprawdzałem czy działa. I tak własnie ostatnimi razy odmówiła posłuszeństwa. Podejrzewam że winą jest spust, ewentualnie zmiana do trybu strzelania. Moim głównym problem na razie jest otwarciej jej. Problem mam z bolcami, które za zadanie mają trzymać replikę w całości. Przy próbie otwarcia "podważam" je, przy czym niszczy się obudowa ponieważ powstają wgniecenia (ABS). W dodatku nie byłem w stanie podważyć środkowego bolca. Są jakieś inne sposoby otwierania replik czy wymagana jest siła*gwałt? Tak, odkręciłem wszystkie śrubki. Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 27, 2012 Report Share Posted March 27, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=05WJhSczwhU Link to post Share on other sites
Logon Posted March 27, 2012 Author Report Share Posted March 27, 2012 Wielkie dzięki Wiciok ;] Film poszedł do ulubionych, warto go zachować sobie :D Link to post Share on other sites
Jabol Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Wiadomość automatycznaTemat został zamknięty przez moderatora.Powód: Udzielono odpowiedzi.Jeśli uważasz, że wątek został zamknięty niesłusznie, zaraportuj go, a rozważymy jego ponowne otwarcie. Pozdrawiamy,Forum WMASG.PL Załoga WMASG Link to post Share on other sites
Recommended Posts