Westie Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Panie i panowie, przedstawiam mój "Brzydki Kijek", czyli Rugera 10/22 z kolbą Muzzelite. Uprzedzając pytania: Tak, to jest prawdziwa kolba Muzzelite made in USA. Tak, od ostrej wersji. Dwa kilo. Z krótszym tłumikiem mierzy tyle, co M733 ze złożoną kolbą. Nie, musiałem się z nią nachetać jak kretyn, a i tak nad lufą jest szeroka na dwa milimetry szpara. A nadlewek to nawet nie ruszałem. Nie, repliki nie sprzedam, ale kolbę prawdopodobnie tak. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 18, 2012 Report Share Posted December 18, 2012 Baza: KC-02 KJW (Ruger 10/22) Zmiany od zewnątrz: - tłumik dźwięku 30x200mm (ACM) - panele typu XTM Magpul (ACM) - replika granatnika M203 Long (Boyi) - podwyższająca szyna RIS (ACM) - kolimator 2x42 Top Point (Walther) - kolba typu CTR Magpul (Battleaxe) - poduszka policzkowa (Element) - taśma maskująca Woodland (MilTec) Ruger 10/22 (KJW) Autor: LogaN Zobacz więcej zdjęć na airsoftphotos.net Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted June 6, 2013 Author Report Share Posted June 6, 2013 Muzzelite jest CHOLERNIE niepraktyczny w airsofcie, głównie z powodu obudowy skutecznie blokującej dostęp do hop-upa i idiotycznie wysokiej linii celowania. Stąd kupiłem sobie nieużywane fabryczne drewienko Rugera i zaadaptowałem je do wersji airsoftowej. Musiałem wyrezać wgłębienie pod tylną śrubę, przeszlifować dziurę pod mechanizm, poszerzyć rowek pod lufę i wymienić przednią śrubę na dłuższą. Montaż od aimpointa tymczasowy, zdążyłem już kupić zwykły. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts