Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Wybór repliki na początek...

Recommended Posts

Witam. Chciałbym zacząć od tego, że jest to mój początek z ASG. Co prawda miałem już kilka replik(a raczej zabawek) sprężynowych, ale służyły mi one tylko do strzelania w tarczę i do drzew. Teraz planuję już normalnie się zacząć strzelać z kolegami, więc mam parę pytań:

1. Chciałbym kupić AEG, ponieważ jest to duża wygoda. Nie chce mi się biegać ze sprężyną.

Link do MP5

Jest to co prawda plastikowy gearbox, ale opinie ma dosyć dobre. Czy taka MP5 (CM.023) wystarczy na początek? Czy może trzymać się od tego jak najdalej? Co o niej sądzicie?

2. Domyślam się, że powiecie, iż elektryki zaczynają się od 300zł w górę, więc myślałem także nad czymś co ma metalowy gearbox. Niestety nie znam się na tym i jedyne co mi przychodzi do głowy to kałach od Cymy. Co powiecie na CM.028? Warto to kupić? Podajcie wady i zalety. I chciałbym wiedzieć czy to mi się od razu nie połamie? Wydaje mi się, że CM.028 jest dobrym wyborem. Podobno jest bezawaryjna.

3. Jakie elektryki z metalowym gearboxem są najlepsze? Powiedzmy, że do 400zł. Czy za tą cenę dostanę coś ciekawego? Czy może jednak zostać przy CM.028? Prosiłbym o jakieś propozycje...

4. Oczywiście muszę jeszcze kupić okulary. A raczej bardziej interesują mnie gogle. Czy takie będą odpowiednie?

Link do gogli

Co o nich sądzicie? Słyszałem, że Bolle to dobra firma. Jeżeli proponujecie jakieś inne to linki mile widziane. A do takich gogli, to żeby po twarzy kulkami nie dostać to jakąś kominiarkę muszę kupić czy co? A jak muszę to jaką?

To chyba na tyle. Proszę o szybkie odpowiedzi. Pozdrawiam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...