gewer12 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Witam, mam kilka pytań, mianowicie: Posiadam RK01W , dziś robiłem test strzykawki i głowica cylindra jest szczelna, dysza też, ale powietrze ucieka tyłem cylindra (możliwe ,że głowica tłoka jest nieszczelna? ). Wie ktoś co to może być? . Kolejny problem jest taki: Kupiłem stalowy zatrzask kolby SHS bo stokowy się posypał. Ładnie zamontowałem ,wsadziłem gearbox i sprawdziłem czy kolba się złoży ,wszystko pięknie dopóki nie dokręciłem chwytu pistoletowego. Nie wiem jaki wpływ może mieć wchyt pistoletowy na zatrzask kolby. I ostatnie pytanie: Akurat mam przerwę w strzelankach bo trzeba się uczyć . Moje pytanie brzmi czy opłaca się na 1 miesiąc rozkręcić gearbox żeby sprężyna się nie ubiła?. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam gewer Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 Zobacz czy śrubka trzymająca głowicę tłoka się nie odkręciła. Nie opłaca się. Quote Link to post Share on other sites
Mike007 Posted March 29, 2012 Report Share Posted March 29, 2012 nie opłaca się Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts