arend Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 No bez przesady. Polemizować ze mną można zawsze,( no chyba że zaznaczę że nie oczekuję polemiki) aby z sensem. Moja ACMka ( a byłem chyba pierwszę osobą która je z EB zamówiła) wręcz rozeszła się w rękach przy próbie dogięcia do buźki. A próba trzeciego wygięcia noska skończyła się pęknięciem siatki. Potem wyszły maski TMC i problemu takiego nie było. Tyle i w temacie. Widocznie moja południowosłowiańska paszcza wymaga więcej poprawek. Link to post Share on other sites
rysieku070 Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 miałem acmkę i deformowała mi się w ruchu. Haha, leżę z śmiechu :D To faktycznie trafił Ci się kryjryj chyba z plasteliny... Ludzie to głupoty piszą... Link to post Share on other sites
arend Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Haha, leżę z śmiechu :D To faktycznie trafił Ci się kryjryj chyba z plasteliny... Ludzie to głupoty piszą... Myślę że dwumiesięczne używanie maski raczej nie pozwala na aż tak kategoryczne sądy. Link to post Share on other sites
rysieku070 Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Myślę że pisanie iż maska wygina się podczas ruchu, tu przesada : ) Link to post Share on other sites
MarekMac Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 Haha, leżę z śmiechu :D To faktycznie trafił Ci się kryjryj chyba z plasteliny... Ludzie to głupoty piszą... Z własnego doświadczenia (aczkolwiek dotyczącego broni a nie masek bo tych nigdy nie miałem) powiem, że z każdym tanim produktem wyprodukowanym w Chinach może być różnie. Jeden będzie wytrzymały, mocny, wręcz godny polecenia do używania przez NASA a inny będzie z plasteliny i rozpadnie się od samego patrzenia. Mnie tam nic nie zdziwi w tanich chińczykach. Jeśli chodzi o krycie oczu czy twarzy to lepiej brać coś co jest sprawdzone i lepiej nie ryzykować z tanią chińszyzną. Link to post Share on other sites
AthEghtern Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Jeśli chodzi o ochronę oczu, na niej NIGDY nie oszczędzajcie - oczy są tylko jedne. Zaś jeśli chodzi o maskę na twarz, mam maskę Stalker v2 i nie narzekam. Co sądzicie o maskach neoprenowych? Dają one jakąś ochronę? Czy twarz w nich bardzo się poci? Link to post Share on other sites
Marrtinez Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 Oczywiście, nie warto oszczędzać, jednak da się sensownie zabezpieczyć oczy nie wydając przy tym fortuny. Uvex I-vo czy X-one zapewniają wystarczającą ochronę, a kosztują mniej niż 50zł. Sam zaczynałem zabawę od X-one'ów właśnie i mogę śmiało polecić. Później, jak się chłop wciągnie, kupi sobie coś droższego, o ile odczuje taką potrzebę:wink: Link to post Share on other sites
OssaPro98 Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 Siema jeszcze raz.. Ja przyłączam się do pytania kolegi z góry... A mianowicie co sądzicie o maskach neoprenowych?? Dobre to jest?? Link to post Share on other sites
folkien Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Jak dla mnie zbyt ściśle przylega taka maska do skóry, poza tym strasznie grzeje, więc parę chwil i zaparowane okularki + pot ściekający spod maski. Link to post Share on other sites
4Fiter Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited April 4, 2012 by arend Link to post Share on other sites
OssaPro98 Posted April 8, 2012 Author Report Share Posted April 8, 2012 Temat zakończony = temat do zamknięcia ;D Nara.. Link to post Share on other sites
Recommended Posts