Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Wybór repliki!

Recommended Posts

Witam panowie, jestem świeży na forum,a w ASG leciutko obeznany :) Otóż stanąłem przed dużym wyzwaniem, wcześniej biegałem z 28 Cymy, (po przejściach karabin, pożyczany, bez kolby bo ułamana) a teraz mam zamiar kupić coś własnego - i tu nasuwa się moje pytanie!

M14 Cymy http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/cm-032-olive-style.html

czy

M733 JG http://www.gunsport.pl/product-pol-327-M733-JGF6601-.html

Nie chcę się bawić w tuning, jedynie może gumka hopsiup do M14, bo słyszałem że fabryczna jest do kitu (HARDY TUNING, SAMA GUMKA :biggrin: )

Tak więc osiągi stockowe mnie interesują, jeżeli ktoś byłby tak łaskaw to niech wypisze za i przeciw, i co sam by wybrał gdybym stanął przed takim wyborem :) Dziękuję uprzejmie z góry

Jeżeli ten AUG jest jest od JG to pisz do mnie na PW. Mam swojego od 3 lat. Co do M4, to podobno ciężko znaleźć przyzwoite M4 za mniej jak 1000zł, nie wiem jak się sprawuje ta replika. M14 cymy miałem z rękach, ale tylko przez chwilę, na pierwszy rzut oka wyglądał bardzo przyzwoicie.

Edited by Jankus

Da się znaleźć przyzwoite M4 za mniej niż 1000zł. Minimum to M4 od P&J/A&K, lepsze są JG, a najlepsze KWA - mowa o do 1000zł. Choć KWA jest już na poziomie emek z tych sfer grubo ponad 1000 :)

Z tych dwóch replik wolałbym AUGa, choć znam już kilka m14stek cymy z którymi nic poważnego się nie dzieje :P

Z dobrych replik masz jeszcze wszem i wobec polecane G36 JG; G36, AK, MP5 CYMA i podobne.