biadaczq Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Witam. Kupiłem moją pierwszą replikę a mianowicie CM 028. Mam malutki problem tzn. kulki po okol 30 metrach zaczynają skręcać, a niektóre lecą prosto więc co może być tego przyczyną ? Ja stawiam na HOP-UP tyle, że nigdy nie rozkręcałem repliki nie mam pojęcia jak to się robi a ja się boje, że coś zepsuję. Druga sprawa to taka czy opłaca się coś inwestować w tą gietę ? Np. gumka, precka, aku i ładowarka ? Jeżeli tak to co najlepiej wymienić ? Zależy mi nie na liczbach (fps) tylko o praktykę tj. celność, zasięg no i fajnie jakby kopa też miała :icon_biggrin: Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
toni8567689 Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Jakich kulek używasz? Kręciłeś hop-upem? Wymienić coś tam możesz tylko nie bardzo jest chyba sens Quote Link to post Share on other sites
biadaczq Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 Kręciłem kulki 0.25 GUNFIRE teraz wziąłem na spróbowanie 0.28 też GUNFIRE ale poprawy nie widać. Pokręcę jeszcze jutro . Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Raczej coś z hopem. Tuningować moim zdaniem nie warto, ale za nieduże pieniądze (używane części z komisu wmasg) można sobie całkiem ładnie replikę "dopieścić". Quote Link to post Share on other sites
biadaczq Posted April 4, 2012 Author Report Share Posted April 4, 2012 Np. co bym mógł wymienić? Hej proszę o pomoc bo jakbym miał coś wymienić/dokupić to do jutro na gunfire jest promocja no i było by mi to na rękę. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Druga sprawa to taka czy opłaca się coś inwestować w tą gietę Myślałem, że "gieta" mówi się na G36... Możesz wymienić akumulator i kupić ładowarkę procesorową. Jak będziesz dbał to potem może Ci się do innej repliki przydać. Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted April 4, 2012 Report Share Posted April 4, 2012 Ew jakieś używane precki czy inne elementy które będziesz mógł wsadzić do następnej repliki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts