Wilson Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 (edited) Czy wymiana cylindra wraz z głowicą, podczas tuningu (snajperki) jest niezbędna? Mam straszny problem z kupnem tejże części z powodu jej niedostępności i chciałem poprostu wiedzieć, czy przez jakiś czas obyłoby się bez jej wymiany. Powiedzcie mi proszę jeszcze, co tak właściwie daje jego wymiana. Czy ten http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_161_305&products_id=9853&name=PDI_-_Zestaw_Raven_Cylinder_Set_do_M24 według was pasowałby do MB01? Z góry dzięki. Edited April 5, 2012 by Wilson Quote Link to post Share on other sites
pucus Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Napisz co masz konkretnie. Nie pisz snajperka bo oprócz wyglądu o na pewno jej nie przypomina ;) Ewentualnie w razie pytań mogę Ci udzielić sporo informacji na temat replik sprężynowych oraz ich tuningu. Zapraszam wtedy na PW Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 (edited) Ano to wymiana cylindra daje, że porządny się nie rozpadnie na pół przy mocniejszej sprężynie. Ten nie podejdzie, do warriora potrzebujesz cylindra do aps96. Edited April 5, 2012 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 5, 2012 Report Share Posted April 5, 2012 Jest konieczna. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts