apache12 Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 (edited) Witam Założyłem temat żeby inni (bardziej doświadczeni) mogli wymieniać się wiedzą na temat podstawowego wyposażenia które powinno posiadać się przy sobie podczas walki.Cz zestaw: wystarczy?? -broń główna i boczna -kamizelka taktyczna -stosowny do danego terenu kamuflaż -ochrona głowy/ochrona oczu -porządne buty -mini apteczka(woda utleniona,plaster i waciki z gaża) Chciałbym aby w tym temacie bardziej doświadczeni omawaili poszczególne wyżej wymienione rzecz i jeżeli o czymś zapomniałem to mnie uzupełnili. Pozdrawiam Edited April 6, 2012 by apache12 Link to post Share on other sites
Lagodkin Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Okulary ochronne :) Czasami przydaje się jakiś nóż albo scyzoryk ale to jak kto lubi. Link to post Share on other sites
Jey85 Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Replikę, gogle, i taśmę izolacyjną reszta to lans Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 (edited) Właśnie zauważyłem... Edited April 6, 2012 by HellMaker666 Link to post Share on other sites
apache12 Posted April 6, 2012 Author Report Share Posted April 6, 2012 Hell nie poleciał ,tylko przypadkiem założyłem 2 takie same tematy(dwukrotne kiliknięcie) Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted April 6, 2012 Report Share Posted April 6, 2012 Kulki // pojemnik na kulki, magazynki Link to post Share on other sites
Recommended Posts