farfocel213 Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Witam mam pytanko czym i gdzie psikać gloczka 26 od umarexa na gg , który posiada bb ? ???? Quote Link to post Share on other sites
1beduin Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Jest "pytanko", jest "odpowiedzonko" czym psikać Smarem gdzie W odpowiednie miejsca. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 Docenię odważny nick i powiem że odpowiedzi należy poszukac w dziale replik gazowych. Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted April 7, 2012 Report Share Posted April 7, 2012 (edited) Oj, drogi Arendzie. "drzazgĘ w czyimŚ oku widzisz, a w swoim kija nie dostrzegasz" . Docenię odważny nick i powiem, że odpowiedzi należy poszukac w dziale replik gazowych. Co, kropek twoja klawiatura też nie posiada. Edited April 8, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 O ile w ogóle klamkę należy jak to kolega nazwał "psikać"... potem trafiają mi na serwis takie kluchy ociekające smarem. Quote Link to post Share on other sites
BundesMłody Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Ja używałem do swoich Glocków a trochę ich było smaru silikonowego . Ale też trzeba to robić z głową żeby nam nie ciekło po rekach jak to kolega powyżej napisał. Przez 6 lat nigdy nie miałem problemu z nimi i nikomu ich nie wysyłałem . Wiadomo że smarowanie dobrze zrobić kilka dni przed dniem kiedy zostanie wykorzystana w polu . Quote Link to post Share on other sites
1beduin Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Wiadomo że smarowanie dobrze zrobić kilka dni przed dniem kiedy zostanie wykorzystana w polu . Ale tylko na "polu" chwały. Inaczej smarowanie nie spełnia swojego zadania i "trza" w ropie dwa dni moczyć, dobę przed nowiem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts