Skejter Posted April 8, 2012 Report Share Posted April 8, 2012 Witam. Czy ktoś miał możliwość porównania owej amunicji? Pytanie bardziej dla snajperskiego grona ,gdyż G&G 0.3 mogą się okazać tańszą i widoczną kolorem alternatywą dla drogich i brązowych madbull'i z których 2/3 idzie na odpad albo wstępną kalibrację hopka. Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 To po co kupujesz Byki kup Diabły 0,36 . G&G 0,30 za lekkie powyzej 500 fps. Quote Link to post Share on other sites
Skejter Posted April 14, 2012 Author Report Share Posted April 14, 2012 A testowałeś Devile 0.36 skoro polecasz mi ich zakup? Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted April 14, 2012 Report Share Posted April 14, 2012 Tak strzelam z nich przy 540fps i nie narzekam. U mnie np. G&G 0,30 fajnie latają przy 420 fps.Nie mówiąc juz o tym że mam na nich w gaziaku MK23 STTI (przykręcony tłumik)przy 300 fps spokojnie 65 m bo jak widzę to je jeszcze podbija do góry w końcowej fazie lotu. Jest spory temat o kulach jak Ci jakieś nie pasują to kupujesz inne i testujesz aż trafisz na takie co Tobie odpowiadają. Jak kula lata to w głównej mierze zależny od elementu podkręcającego. Więc korzystając z forum możesz jedynie uzyskać podpowiedzi z czego korzystać a wyboru dokonujesz sam. Obecnie masz promocje na diabły w jednym ze sklepów . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts