Jump to content

Wybór broni bocznej na co2

Recommended Posts

Posted (edited)

Moim skromnym zdaniem, replika na CO2 raczej średnio nadaje się na broń boczną.

Primo, do budynku z nią nie wejdziesz bo z reguły ma ponad 360 fps, a to eliminuje ją jako replikę CQB.

Secundo, bardzo droga eksploatacja w porównaniu z GG.

Tertio, nawet jeśli nie wystrzelisz z niej na strzelance ani raz, musisz wyjąć kapsułę (taka sama zasada jak w wiatrówkach CO2).

Bez sensu.

Edited by Powała
Posted

Ja ci powiem tak:

Sam mam Xtreme 45 i za niedługo będę koledze sprzedawał, ponieważ nie opłaca się.

1. Drogie są do niego części np. Magazynek około 81.00 zł i żeby było śmieszne to ten magazynek jest w dwóch sklepach w Polsce dostępny :)

2. Jeśli kulki skończą ci się w Xtreme 45 to musisz użyć szybkiej ładowarki a jeśli nie masz to wyciągaż inny magazynek i musisz mień tam załadowana już kapsułe. I teraz około jedna kapsuła co2 na szczelankach będzie ci się marnowała. (oczywiście jak będziesz miał dwa magazynki i bieżąco je ładował kapsułami )

Co do STI Duty One Blow Back to ja bym go wybrał.

1.Ponieważ kapsuła mieści Ci się w rękojeści a magazynki masz 35.00 zł

2. Jest czarny i jak będziesz się skradał to nie będzie widać cię za bardzo i nie będzież się rzucał srebrnym kolorem.

Ale pamiętaj pomyśl dwa razy zanim coś zrobisz

Pozdro.

Sorki za błędy ale pisałem z komórki

Posted

Ja ci powiem tak:

Sam mam Xtreme 45 i za niedługo będę koledze sprzedawał, ponieważ nie opłaca się.

1. Drogie są do niego części np. Magazynek około 81.00 zł i żeby było śmieszne to ten magazynek jest w dwóch sklepach w Polsce dostępny :)

2. Jeśli kulki skończą ci się w Xtreme 45 to musisz użyć szybkiej ładowarki a jeśli nie masz to wyciągaż inny magazynek i musisz mień tam załadowana już kapsułe. I teraz około jedna kapsuła co2 na szczelankach będzie ci się marnowała. (oczywiście jak będziesz miał dwa magazynki i bieżąco je ładował kapsułami )

Co do STI Duty One Blow Back to ja bym go wybrał.

1.Ponieważ kapsuła mieści Ci się w rękojeści a magazynki masz 35.00 zł

2. Jest czarny i jak będziesz się skradał to nie będzie widać cię za bardzo i nie będzież się rzucał srebrnym kolorem.

Ale pamiętaj pomyśl dwa razy zanim coś zrobisz

Pozdro.

Sorki za błędy ale pisałem z komórki

bialaflaga.gifhahaha.gifzastanawia.gif

Posted

To już sam nie wiem.

Jaką może wy replikę na Co2 polecicie na pewno nie będzie używana w budynkach. Do max 400 zł

RagonASG tym mię rozwaliłeś :hahaha:

Pozdro