ciety Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Witam! Jak wszyscy wiemy, Steyr AUG A2 (JG) można dostać w dwóch wersjach : Military, i Civilian. Ja jestem szczęśliwym posiadaczem Civilian, lecz jedna rzecz mnie boli. Okropny ból wywołuje u mnie wygląd mojego Sztajera z kolimatorem, czy nawet celownikami mechanicznymi. Czy jest jakaś możliwość, żebym wymienił "środkową" (że tak sobie nazwę) część BEZ LUNETY(Civilian), i wstawił zamiast niej część z LUNETĄ (Military)? I czy ktoś się spotkał w jakimkolwiek sklepie z czymś takim? Tj. kupno od ręki tejże właśnie części. Uprzedzę od razu wiadomości POMOCNYCH i WSPANIAŁOMYŚLNYCH użytkowników, otóż kupiłem tego Steyra za 300zł, więc nie miałem niestety wyboru :) Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Musisz szukać na komisie, allegro jakiegoś taniego AUG'a na części z lunetą. Jak długo masz AUG'a? Mnie na początku też bolał jego wygląd. A teraz nie zamienił bym go na żadnego innego. Quote Link to post Share on other sites
wagar Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Ja mam kumpla która my rozwalonego TM AUGa, jeśli ta górna część będzie kompatybilna to może odsprzedać, ile dałbyś za tą część? Quote Link to post Share on other sites
ciety Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 AUGa mam dopiero..tydzień? Na jednej strzelance był, sprawował się dobrze, ale jednak ten niedosyt zostaje no :) nie mam żadnych przyrzadów celowniczych, nawet mechanicznych, więc strzelam 'na korektę'. Jaki masz/miałeś kolimator, czy cokolwiek, Jankus? Cóż, ile by chciał Twój kolega, wagar? Nie chcę tu nikogo obrazić :) Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Jest śmiesznie prosty sposób - montujesz sobie na środku risa pseudomuszkę - kawałek metalu, mam tak w P90 i zdaje egzamin Quote Link to post Share on other sites
ciety Posted April 18, 2012 Author Report Share Posted April 18, 2012 Czy jest jakaś możliwość, żebym wymienił "środkową" (że tak sobie nazwę) część BEZ LUNETY(Civilian), i wstawił zamiast niej część z LUNETĄ (Military)? I czy ktoś się spotkał w jakimkolwiek sklepie z czymś takim? NIE CHODZI MI O CELOWNIKI WŁASNEJ ROBOTY, KOLIMATORY tylko o fabryczną lunetę Sztajera, że tak ją nazwę Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Steyr montował w ostrym lunetki Swavorskiego. Ja mam otwarty kolimator w swoim. I mogę polecić. Jak się go wyłączy to nie rozładowuje bateryjki ma 4 rodzaje znaków celowniczych, niemal nic nie zasłania, mnie się bardzo podoba. Quote Link to post Share on other sites
ciety Posted April 20, 2012 Author Report Share Posted April 20, 2012 Mógłbyś podać model tego kolimatora? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Na fabryczną lunetę od Sztajerar to chyba mało kogo z nas stać... Quote Link to post Share on other sites
ciety Posted April 20, 2012 Author Report Share Posted April 20, 2012 dexterkrak Twój post jest bezużyteczny, złośliwy i średnio na temat Specjalnie przecież napisałem "że tak sobie nazwę" W sumie mam pomysł, czy jest możliwość żebym kupił jakiegoś marnego Steyra z Lunetą, i wstawił tę część, czy to raczej głupota? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts