matrixs79 Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Witam, Jako zielony zwracam się z pytaniem co sądzicie o zakupie tej repliki z zestawem za 800 PLN http://allegro.pl/kalach-cm-048s-okazja-swietny-stan-zapraszam-i2276438830.html Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 (edited) Cytuje z allegro Karabin był raz na pseudo strzelance. Kupiony w Listopadzie Gwrancje wciaz jest ;) Przebieg mniejszy niz 1000 kulek, strzelany do puszek i tarcz ;) Jak to ktoś mądrze zauważył (chyba Arend ale ręki nie dam uciąć), że każda używana replika wystawiona na sprzedaż była "strzelana tylko do puszek", "raz na strzelance", "nietrafiony prezent - leżał w szafie". Są to zazwyczaj kłamstwa - wabiki na jelenie. Nawet to, że kupił go w listopadzie (na co niby ma paragon) nic nie znaczy bo od tamtej pory to i na 30 strzelankach mógł być (a tego nie sprawdzisz). Samego kałaszka nigdy nawet na oczy nie widziałem, na tuningu sie nie znam więc części też nie ocenie. Chciałem tylko Cie przestrzec przed potencjalnym kupieniem zużytej, źle traktowanej itp. itd. Edited April 15, 2012 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Hatch Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Gościu, który strzelał z niej tylko do puszek i tarcz ma do niej dodatkowo 3 midy i 4 hi-capy? Śmierdzi jak cholera. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 15, 2012 Report Share Posted April 15, 2012 Gościu, który strzelał z niej tylko do puszek i tarcz ma do niej dodatkowo 3 midy i 4 hi-capy? Śmierdzi jak cholera. Jak na to w ten sposób spojrzałeś to dodatkowo można wypisać dodatkową batkę i lufe. Nie wiem jak Wy ale ja bym w życiu nie kupił dodatkowej batki i lufy tylko po to by strzelać do puszek. A i kolejna sprawa. Jest napisane, że kupił w listopadzie i ma paragon. Ok. A którego roku? Bo może to być listopad 2011 ale równie dobrze mógł to być listopad 2007 (jeśli robiono wtedy ten model). Quote Link to post Share on other sites
Jan999 Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 (edited) Kup cymę 4x lub RK0x(Boyi) . Można też cymę 003 jest to replika g36c, ale polecana replika. Edited April 19, 2012 by Jan999 Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Po co komuś 8 magów do strzelania do puszek i precka madbulla? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Gościu, który strzelał z niej tylko do puszek i tarcz ma do niej dodatkowo 3 midy i 4 hi-capy? Śmierdzi jak cholera. Po co komuś 8 magów do strzelania do puszek i precka madbulla? Oj tak! :maniak_zle: Kup cymę 4x lub RK0x(Boyi) . Można też cymę 003 jest to replika g36c, ale polecana replika. Popieram! Jeśli masz taki budżet, to posłuchaj rady @Jana999 :maniak_OK: Quote Link to post Share on other sites
Jan999 Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Raczej ma taki budżet drogi Powało patrząc na cenę tej używki. I dziękuje za poparcie mojej rady. :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Matejklb Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 (edited) Polecam CM 040 - Cena 600zł, więc 200 będziesz miał na magazynki, i 100 na coś jeszcze. Edited April 24, 2012 by Matejklb Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Najlepiej jak by kupił właśnie cymę 040 preckę Guardera i gumkę HU a kiedy indziej dokupisz sobie magi. Quote Link to post Share on other sites
Jey85 Posted April 24, 2012 Report Share Posted April 24, 2012 Żadnych precek guardera systemy czy innych firm, jedyna sensowna zmiana to promyk. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts