kubarojewski Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Witam wszystkich jestem nowy na forum i wog.. także w asg jestem początkujący i mam pytanie gdy strzelam z snajperki kulki mi znosi na prawo lecz dzisiaj zauważyłem ze lecą w lewo mam takie kulki: http://gunfire.pl/product-pol-1152190894-Kulki-GUNFIRE-0-28g-2000-sztuk.html Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Wiatr wykluczyłeś? Quote Link to post Share on other sites
mossad1234 Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Albo źle dobrana waga kulek do ilości FPS w replice . Najlepiej podaj model tego karabinu. Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 także w asg jestem początkujący gdy strzelam z snajperki Zakładam, że jest to "snajperka" a nie snajperka? Jeśli tak, to masz już odpowiedź. Jeśli zaś nie, to złe kulki: za lekkie i nie najlepszej marki. Quote Link to post Share on other sites
kubarojewski Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 http://gunfire.pl/product-pol-1152189826-Replika-karabinu-snajperskiego-MP002B.html to jest link a a wiatr duży nie był Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 Prawdopodobnie wina repliki. To co masz to raczej parodia karabinu snajperskiego. Quote Link to post Share on other sites
kubarojewski Posted April 16, 2012 Author Report Share Posted April 16, 2012 Prawdopodobnie wina repliki. To co masz to raczej parodia karabinu snajperskiego. tylko czytałem opinie i były dobre Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 A opinie czytałeś na stronie sklepu? Bo jak tak to zrobiłeś podstawowy błąd. Skąd masz pewność, że opinie nie zostały zamieszczone przez pracowników sklepu bądź przez ich znajomych? Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted April 16, 2012 Report Share Posted April 16, 2012 tylko czytałem opinie i były dobre Na WMASG? Quote Link to post Share on other sites
Nooah Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 "Na kartonie napis, że zasięg to 80-100m. i z tym się zgadzam. W dodatku na kartonie jest napisane, że nie jest to 450fps'ów, tylko 350fps'ów! (...). Na kulkach 0,2g kulka dosłownie fruwa w lewo i w prawo, a na kulkach 0,25g leci celnie i na jakieś 80 metrów." -> takimi opiniami się kierowałeś? :D (jedna z opinii wystawiona na gunfire.pl) Miałem kiedyś do czynienia z taką lub podobną repliką (nie pamiętam dokładnie jaka to była wersja AGM L96) ale to, ze kulki lecą gdzie chcą to taka ich "przypadłość", no chyba, że ktoś mocno zadbał o to aby to zniwelować. Choć przyznam szczerze, że jak gumka dobrze chwyciła to nie jednemu kopara opadała hehe :D (co nie zmienia faktu, że te 80! metrów to gruba przesada) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
kubarojewski Posted April 17, 2012 Author Report Share Posted April 17, 2012 Ok dziękuje wszystkim widocznie dałem się ponieść emocjom i kupiłem byle co byle szybko jeszcze raz dziękuje wszystkim Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
kubarojewski Posted April 19, 2012 Author Report Share Posted April 19, 2012 A przepraszam jeszcze ze pisze ale zapomniałem jeszcze napisać a to chyba istotne ze nie wszystkie kulki znosi pierwsza leci prosto w miarę a i co ileś tak kulka prosto leci Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 No i jeszcze: AGM nigdy nie robił i nie robi repliki L96. Quote Link to post Share on other sites
Mike13 Posted July 10, 2012 Report Share Posted July 10, 2012 zainwestuj w lepsze kulki takie jak madbull G&G blaster dzięki nim będziesz miał najlepsza powtarzalność strzałów i myślę ze lepiej ci będzie używać 0,30 zawsze ci poleci celniej Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts