bartek9062 Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Posiada może ktoś M500 Cruiser od ACM http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=712 Martwi mnie magazynek wsypowy co sądzicie ? Prosze o wasze opinie . ;) Link to post Share on other sites
morf420 Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Co sądzę? Miałeś kiedyś shotguna z odpustu za 20zł? Tam był magazynek wsypowy . Najprawdopodobniej ten działa na tej samej zasadzie. Link to post Share on other sites
szneqz Posted May 29, 2012 Report Share Posted May 29, 2012 Istnieją też wsypowe takie jak w M47 gdzie kulki się wciska do magazynka (nie ma nic do naciągania, po prostu wciskasz). Shotgun'y mają raczej takie coś i powiem, że bez szybkoładowarki jest to bardzo uciążliwe. Wciskanie palcem 19 kulek to około minuta czasu straconego. Link to post Share on other sites
Vetius Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Up: To co ma M47 to jest normalny magazynek i nie nazywa się tego wsypowym. Myślę, że ta pompka z tematu ma zaraz za przeziernikiem małą zaślepkę (zresztą widać to na zdjęciu) i tam się wsypuje kulki przez co latają w wolnej przestrzeni w korpusie i giwera staje się grzechotką. Link to post Share on other sites
szneqz Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 (edited) Wielu nazywa magazynek od M47 wsypowym, na gunfire jest nazwany wsypowym i na instrukcji obsługi jest nazwany wsypowym :P. Edited May 30, 2012 by szneqz Link to post Share on other sites
CIUPAK1 Posted May 30, 2012 Report Share Posted May 30, 2012 Wielu nazywa magazynek od M47 wsypowym, na gunfire jest nazwany wsypowym i na instrukcji obsługi jest nazwany wsypowym :P. Chyba w twoim świecie jest nazywany wsypowym... Link to post Share on other sites
Jaszka Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Mam taki sam. Kulki wsypujesz pod korpus. Jest to o tyle uciążliwe, że nie załadujesz trzymając broń skierowaną w górę lub nawet prosto. Musi być skierowana pod kątem w dół. Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Jeśli macie magazynki wsypowe, to oznacza, iż kupiliście PODRÓBKI M47. Normalne M47 mają zwykłe magazynki. Link to post Share on other sites
Recommended Posts