yarrick242 Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Witam, chciałbym założyć temat o m5 od JG. Sam nie dawno kupiłem moją pierwszą replikę mp5 - a4 i chciałbym się zapytać np: Jak sprawdza się na polu bitwy? Czy mieliście za swoimi jakieś problemy? Link to post Share on other sites
cuncper Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 witam, sam również kupiłem swoją pierwszą replikę mp od JG nawet ten sam model i jak narazie nie miałem żadnych problemów, oprócz tego że jeszcze nie doszła Link to post Share on other sites
Matison Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 No nie chce być na waszym miejscu jak Moderator wejdzie. Po pierwsze tematy o replikach są w odpowiednich działach (by go znaleźć widocznie trzeba mieć konto premium za 999.99zł). Po drugie macie niezwykłego lenia że piszecie to tu. Po trzecie, cuncper bardzo twoja wypowiedź była interesująca. Jak można wypowiedzieć się na temat czegoś czego jeszcze nie zobaczyłeś na oczy. Ja też mam swojego Beryla no po prostu cudo tylko że jeszcze mi nie doszedł bo jeszcze go nie zamówiłem. Link to post Share on other sites
magaw Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 cuncper to ty się bzykasz z repliką ? Link to post Share on other sites
yarrick242 Posted April 29, 2012 Author Report Share Posted April 29, 2012 Nie no może będzie wyrozumiały ja ledwo konto założyłem. Link to post Share on other sites
LogaN Posted April 29, 2012 Report Share Posted April 29, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Ogólne techniczne" do "Pytania i odpowiedzi -> Szybkie pytanie - szybka odpowiedź". Nie no może będzie wyrozumiały ja ledwo konto założyłem. To następnym razem, proszę, upewnij się czy odpowiedniego tematu nie ma na forum, albo przynajmniej załóż nowy w odpowiednim dziale (czyt. tym, do którego właśnie przeniosłem wątek). Link to post Share on other sites
Recommended Posts