Czajson(wiking126p) Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Witam Jest to dość feralna i łatwa do uszkodzenia cześć, obecnie mam dwa niesprawne magi właśnie z powodu pękniętych szczęk. Niestety szczęki są praktycznie nie do kupienia. Znalazłem je tylko na capri : http://www.asg.com.pl/Szczeki_magazynka_do_Colt_1911_KJW,p,5003.php i oczywiście są niedostępne. Pytanie do was : Znacie kogoś kto taką część dorabia(metalową szczęką bym nie pogardził) ? Znacie jakiś sklep, który może mieć coś takiego ? Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Napisz do Krakmanów, czasami mają na sprzedaż części z magazynków, których nie wystawiają normalnie na sprzedaż (ja sam sporadycznie u nich zamawiam w ten sposób). Quote Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted April 30, 2012 Author Report Share Posted April 30, 2012 Dzięki LogaN, napisałem do nich. Quote Link to post Share on other sites
Negrotheus Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_133_227&products_id=8912&name=WE_-_Czesc_zamienna_-_1911,_MEU_-_#73 Między hi-capami magi są wymienne. Do mojej 1911A1S jeszcze nie próbowałem WE ale wydaje mi się, że powinno być tak samo. Warto sprawdzić :) Quote Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted May 4, 2012 Author Report Share Posted May 4, 2012 Nie są wymienne ;) Mam maga od kumpla(właśnie WE), szczęka jest inna, niż w KJW. Ps : Taiwangun ma szczęki KJW :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
sajmonus07 Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 Witam, ja mialen podobny problem tylko do beretty m9a1 kjw, pasowaly szczeki od beretty we, ze strony bbmax.com.pl koszt z przesylka 20zl :) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 szczęki 1911 kjw i we nie są wymienne, więc Twoja rada o dupę rozbić. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted March 5, 2014 Report Share Posted March 5, 2014 W Cytadeliasg mają. Tyle że się trzeba ładnie uśmiechnąć bo mają na serwisie nie na sklepie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts