kjujiczek Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 (edited) Witam. Nie znalazłem w szukajce żadnych informacji dotyczących tejże repliki: http://www.madonion.eu/Ingram_M11A1_KSCKWA_p40.html Chciałbym wiedzieć tylko jak z awaryjnością i dostępnością części,co się najczęściej psuje. Nie chcę odpowiedzi że za tę cenę można kupić coś innego bo potrzebuję jakiegoś rozpylacza do budynków i ten bardzo mnie zaciekawił. Edited April 30, 2012 by kjujiczek Quote Link to post Share on other sites
warat Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 (edited) Z tego co kiedyś wyczytałem,jest strasznie nieekonomiczny(wywala kulki z prędkością światła,a dodatkowe magazynki kosztują krocie) . Edited April 30, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 30, 2012 Author Report Share Posted April 30, 2012 To już wiem,jedno nabicie maga na 2 magazynki starczy a blowback jest po to żeby następna kulkę załadować wiec nie jest źle.To że jest bardzo szybkostrzelny to dla mnie + bo takie rozpylacze w budynkach to rzadkość. Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Z tego co wyczytałem ma to Blow Back, który nie jest polecany w replikach napędzanych elektrycznie. A tu masz recenzje po angielsku. Quote Link to post Share on other sites
warat Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Ale to gaziak... Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 30, 2012 Author Report Share Posted April 30, 2012 Tylko że to jest gazowy PM. Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted April 30, 2012 Report Share Posted April 30, 2012 Ja mam inną gazówkę ale też kwa mp7. Dobry sprzęt i nic się w tym nie sypie. Co do magów nie jojczcie te do m11 są tańsze od moich... Tylko będzie trzeba uważać na zabrudzenia bo ta replika tak jak ostry strzela z zamka otwartego a nie zamknietego. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted April 30, 2012 Author Report Share Posted April 30, 2012 Właśnie wiem ale prowizorka jakaś i będzie zamek zamknięty albo zasłonięty przynajmniej. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts