LogaN Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Jestem upierdliwy,ale po kupnie byle czego nie chce się rozczarować i rzucić tym w kąt,bo jednak to pare zł nie jest. Oj, żebyś wiedział, że jesteś upierdliwy. Dostałeś już wiele odpowiedzi co wybrać, ale dalej upierasz się na gaziaka - my chcemy Cię po prostu uchronić przed niepotrzebną frustracją. Jeśli nam nie wierzysz - kup sobie jakiegoś gaziaka (coś z KJW, ARMY, TERCEL, BELL, KWA - wybór spory, bo większość replik gazowych w tym przedziale cenowym jest bardzo podobna jakościowo) i wówczas po kilku spotkaniach zrozumiesz na czym polegał Twój błąd. Przeczytaj sobie to: http://wmasg.pl/pl/articles/show/232920 Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 (...) wówczas po kilku spotkaniach zrozumiesz na czym polegał Twój błąd. Widocznie @IronBody14 wyznaje zasadę, że "człowiek uczy się na własnych błędach" i uparł się zastosować do niej, a my Go "na siłę" chcemy uszczęśliwić... :sciana: Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Wobec tego niech robi, co sam uważa za stosowne :). Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Za 400zł można znaleźć gazówkę TM. A w ogóle, może poczekaj jeszcze z 2 lata na rozpoczęcie zabawy? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 (...) Tylko (...) nie CM.028) (...) A to czemu? PS. Każda pliszka swój ogonek chwali... Quote Link to post Share on other sites
mutant100 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 (edited) To jak ten Dan Vesson ma być repliką główna, będziesz miał oszałamiającą siłę ognia z 6 łuskami w bębnie... Nawet jak byś miał więcej łusek to ich wymiana zajmie Ci więcej niż twój przeciwnik zmieni maga w AEGu. A jako boczniak jest to "dość" mocny rewolwer.. Edited May 2, 2012 by mutant100 Quote Link to post Share on other sites
PatrykAsg1 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Tak jak wszyscy wyżej radzę ci ponownie byś kupił rk -- , cymę powyżej nr 40 oraz g36 cm 003 Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 A od 0.28 proszę mi się odczepić! Kolegi sztuka po 3 latach wciąż działa, strzela, i nawet idzie trafić kogoś. A jako że daliśmy już parę rozwiązań do wyboru, to dajmy autorowi tematu samemu zadecydować. Jak chce sobie kupić gaziaka, to niech kupi, będzie potem płacz że "tyle a tyle wydałem a jest to do dupy, ja nie chcę tak bo nie lubię" itp. Podaliśmy za i przeciw rożnych replik i zostawmy osąd autorowi tematu. Quote Link to post Share on other sites
Matejklb Posted May 3, 2012 Report Share Posted May 3, 2012 (edited) http://www.taiwangun.com/pistolety-maszynowe-aeg/bipdw-boyi.html Kac od boja. Działający „Bolt catch" i z tego co słyszałem to działa dobrze. O ile jesteś w stanie dać 700zł za karabin :) Działa tak jak każdy emkopodobny stwór od Boyja. Czyli może działać wieki, a i moze się od leżenia rozsypać. Nestety ten gerbox jeszcze chińczykom nie wychodzi poprawnie. Arend Edited May 4, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts