warat Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 (edited) Witam Na Gunfire są dostępne trzy magazynki: -brązowe -czarne gładkie -czarne żebrowane Które z nich będą najbardziej "pasować"(czyli które są wykorzystywane w Ak74)? I czy są one dobrym wyborem? Z góry dzięki za odpowiedź. (Nie zapomniałem o kropce :biggrin: ) Edited May 1, 2012 by warat Quote Link to post Share on other sites
TheNoddingDonkey Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Nie zapomniałeś o kropce, ale zapomniałeś o linkach. Tutaj masz napisane jakie magazynki są wykorzystywane w ak-74: http://rus.mil.pl/main/pl/artykuly/42/magazynki_do_ak_74_i_pochodnych.html Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Najlepiej czarne. Quote Link to post Share on other sites
warat Posted May 1, 2012 Author Report Share Posted May 1, 2012 Ok,kolor mamy,teraz:jak z działaniem? Są to magazynki cymowskie(czyli z założenia powinny działać dobrze). Quote Link to post Share on other sites
bzyk36 Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 I będą działały dobrze. O ile wiem jeszcze magazynki Element i MAG pasują do replik z serii AK. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 1, 2012 Report Share Posted May 1, 2012 Jeśli mowa i hi capach to jest ok.Gorzej z midami. Quote Link to post Share on other sites
warat Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 Sorki za lekką ekshumację,ale mam problem. Otóż wszystkie czarne magazynki się...skończyły :angry: Czy profanacją będzie używać magazynków "z żeberkami" albo brązowych(skoro mam czarne okładziny)? I czy brązowe da się pomalować? Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Da się pomalować.Znajomy pomalował markerem. Quote Link to post Share on other sites
warat Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 Ok,trochę źle się wyraziłem:czy da się to na stałe przemalować,i czym to zrobić? I które magi będą odpowiadały bardziej rzeczywistości? (zwykle bym poszukał,ale nie chcę,aby wykupili WSZYSTKIE magi :biggrin: ) Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Sorki za lekką ekshumację,ale mam problem. Otóż wszystkie czarne magazynki się...skończyły :angry: Czy profanacją będzie używać magazynków "z żeberkami" albo brązowych(skoro mam czarne okładziny)? I czy brązowe da się pomalować? Profanacja to by była jakbyś pakował magi pochodzące z AK ;P. Magi pochodzące z AK74 mogą być stosowane zamiennie bez względu na ich kolor. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts