Intens048 Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152195139-Replika-karabinu-ZL-2010-D.html Co uważacie o tej replice, o jej firmie i czy warto ją kupić na początek przygody z asg? Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 (edited) Z firmą ZL już kiedyś się spotkałem i replika była nawet ładnie wykonana możesz zobaczyć na innych sklepach, może będzie taniej gdzieś indziej. Edited May 7, 2012 by kjujiczek Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Mam wersję OSW (ze składaną kolbą), replika jest naprawdę chwacka, ładnie strzela na stocku, gumka hu nieźle nawet kręci jak na stockowego chinola. Zasięg jak na stock zacny, około 420FPS. Jedyne co, to farba na risach łatwo się rysuje. Poza tym świetna rzecz (i ten głośno klekoczący boltcatch!). Replikę polecam bardzo, natomiast jeśli chodzi o sklep to nie polecam wcale. Poczytaj opinie na forum i zamów tego gnata w zbrojowni. Quote Link to post Share on other sites
Intens048 Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=901 http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=1437 http://www.taiwangun.com/karabiny-snajperskie/pj-25.html Te repliki wyglądają dla mnie ciekawie ,która firma lepsza, w zbrojowni jest oczekiwanie na dostawę w takim wypadku długo trzeba czekać, jakie macie opinie o taiwangun bo z tego co zauważyłem zbrojownia jest przez wszystkich polecana. Staram się jak najbardziej streścić moje pytania ale jestem laikiem w ASG i chciałbym jak najlepiej wybrać. Dziękuje wszystkim za pomoc i Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Ja bym wziął P&J bo jednak więcej ludzi je kupuje i polecają jako bazę na para snajpę. Quote Link to post Share on other sites
Intens048 Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 A czy TaiwanGun jest dobrym sklepem? Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Taiwan jest ok, choć nie robią przeglądów zerowych. Airsoftguns to to samo co Gunfire, czasy gdy sprzedawali szmelc już minęły, tak więc nie masz się co bać. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 A czy TaiwanGun jest dobrym sklepem? Tak,tylko weź pod uwagę ,że SR25 jest bardzo długą repliką,w budynku z tym za bardzo nie pograsz,a jak chcesz bawić się w "snajperstwo" to licz się z jeszcze większymi wydatkami i tunigniem repliki. Quote Link to post Share on other sites
Intens048 Posted May 7, 2012 Author Report Share Posted May 7, 2012 Rozumiem że wiąże się to z wielkimi kosztami lecz wszystko w swoim czasie mi się nie spieszy więc wraz z dopływem funduszów można udoskonalać swój sprzęt na razie przez pierwszy okres będę się strzelał z kilkoma znajomymi po lesie, replika bardzo mi się podoba co też jest dla mnie ważne. A co do budynków to wątpię czy w najbliższym czasie sobie w nich postrzelam. Mam nadzieje że ten sport mnie wkręci, bo to bardzo fajna sprawa. Czyli uważacie że najlepiej PJ kupić?? Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Z tych 3 podanych tak,ogółem nie bardzo.Lepiej zainwestować w AK od BOYI lub AKM Cymy. Quote Link to post Share on other sites
karolus20 Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 Na forum wygrzebałem, że ten FAL jest całkiem przyjemną repliką. TUTAJ masz temat o tej replice, wybierz sam. Moim zdaniem fajnie, że istnieją jeszcze repliki, które nie są RK Boyia, AK/G36 Cymy, G36 JG ani Emką KWA i kosztują poniżej 1000 zł. Quote Link to post Share on other sites
Ninja_ Posted May 7, 2012 Report Share Posted May 7, 2012 (edited) Taiwan jest ok, choć nie robią przeglądów zerowych. Mały OT. Co do przeglądu zerowego... Mam "papier" kto wykonał przegląd itp. O ile oczywiście wiarygodność świstka można podważyć to, to iż replika miała ślady "dotykania" oraz ślady po zmianie trybu ognia na selektorze już nie :) Ale to również można inaczej zinterpretować. Edited May 7, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts