Kammall Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Witam. Założyłem nowy temat ponieważ nie udało mi się znaleźć tego typu wypowiedzi a mianowicie... Widziałem gdzieś zdjęcie opisanego w temacie karabinu z kolbą tego typu: http://www.taiwangun.com/czesci-i-akcesoria/kolby-i-dodatki/uzytkowo-bojowa-kolba-taktyczna-coyote-acm.html Pytanie w jaki sposób ją zamontować go gietki gdzie kolba jest składana na bok. Prosiłbym o w miarę przydatne odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 Trzeba zamontować adapter kolb od M4. Quote Link to post Share on other sites
morf420 Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 najzwyklejszy adapter do kolby Mkowej . Bo ta ma taką samą szyne i działa na tej samej zasadzie Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Potrzebujesz adapter do prowadnicy od m4. Jednak adapter od jg bez przeróbek nie podejdzie. Nie ma otworu pod to wycięcie w kolbie pod stock pipem. Tu masz adapter który podejdzie bez przeróbek: klik Tu masz adapter JG Widzisz różnicę?kolba Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts