moto2004 Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 (edited) Witam, mój kolega ma problem. Szukamy jakieś kamizelki na niego i wszystko dotychczas okazało być się za małe. Wz. 195 cm, pas 100 cm, klatka 132 cm. Czy ktoś może polecić coś godnego ? Preferowany kolor to olive, bądź multicam. Edited May 13, 2012 by moto2004 Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Jestem trochę niższy, a wszystko na mnie wchodzi. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted May 13, 2012 Report Share Posted May 13, 2012 Mam 205cm 105kg wagi i prawie wszystko jest dobrze spasowane ;) Mam MBSS co prawda rozmiar XL ale bdb wygląda i nie jest za krótki. Za nie długo dojdzie do mnie Ciras od Flyye w rozmiarze L i jak go przymierzałem to również nie mogłem narzekać że wyglądam komicznie czy coś. Quote Link to post Share on other sites
RamsiPL Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 (edited) przyznam, że mam podobny problem, ale nie z wzrostem ale z obwodem pasa jestem otyły i mam 126cm w pasie i 176 wzrostu nie wiecie gdzie mogę znaleźć cokolwiek na taki rozmiar? Edited May 17, 2012 by RamsiPL Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Ja Ci dam radę, którą sam zastosowałem. Schudnij... Quote Link to post Share on other sites
Renata Michalik Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 przyznam, że mam podobny problem, ale nie z wzrostem ale z obwodem pasa jestem otyły i mam 126cm w pasie i 176 wzrostu nie wiecie gdzie mogę znaleźć cokolwiek na taki rozmiar? Przypuszczam, że wszystkie firmy szyjące na zamówienie mogą to zrobić. Poza tym to jeszcze nic ekstremalnego. Szyliśmy raz mundur i kamizelkę dla strażnika leśnego, który miał przeszło 2 metry wzrostu, w pasie 140 cm a klatce piersiowej 150cm (albo odwrotnie bo już nie pamiętam). Tam gdzie on pracuje to chyba nikt drewna nie kradnie. Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Też miałem taki problem...może nie aż tak. Ale tak jak ktoś napisał. Trochę samozaparcia i zdziałasz cuda ;) Quote Link to post Share on other sites
RamsiPL Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 jestem w trakcie, ale z dnia na dzień się nie chudnie, a przy strzelaniu mam trochę ruchu :D Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 przyznam, że mam podobny problem, ale nie z wzrostem ale z obwodem pasa jestem otyły i mam 126cm w pasie i 176 wzrostu nie wiecie gdzie mogę znaleźć cokolwiek na taki rozmiar? Ciras Flyye w rozmiarze L, wszedł na jeszcze szerszego kolegę. Niemniej jednak, rada AnRa jest zacna i godna wprowadzenia w życie. Sam się do podobnej stosuję. Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Ale jaki typ tej "kamizelki"? Co to ma być?? Najłatwiej sklecić pas. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts