otix96 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 (edited) Witam mam pytanie gdzie można zaprojektować naszywkę do swojej grupy asg czy ktoś zna jakieś strony albo jakiś programy czy co :D. Edited May 14, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 W paincie. A tak serio, to poszukaj w google'u, ja nie znam żadnego programu. Jak już zaprojektujesz, szukasz sobie na allegro kogoś kto Ci to wykona i wysyłasz mu projekt. Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 (edited) Jeśli jesteś biegły w grafice to jakiś program graficzny, np. Gimp czy Photoshop (wersja 30-dniowa jest darmowa). Zawsze jednak możesz zapytać sprzedawcę o projekt (np. na podstawie gotowca) czy poprosić na jakimś forum graficznym o wykonanie czegoś takiego. Często na forach można znaleźć ogłoszenie, że koleś zrobi za darmo jakiś projekt, bo chce potrenować. Ale i tak najważniejszy jest pomysł na naszywkę i logo grupy, tak więc powodzenia ;) Edited May 14, 2012 by Dziećka Quote Link to post Share on other sites
Alexanderexis Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 "Gdzie można?" Temat można interpretować na wiele sposobów. :wink: Ostatnio gdzieś na wmasg czytałem, jak ktoś robił naszywki na zamówienie (chyba cały temat był). Quote Link to post Share on other sites
Sveter121 Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Możesz nawet narysowac, zrobic zdjęcie i przesłac projekt. Poza tym jakikolwiek program graficzny. Możliwe też, że z konkretnym pomysłem dana firma Ci przygotuje projekt. Ale to już jak trafisz. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Witam mam pytanie gdzie można zaprojektować naszywkę do swojej grupy asg czy ktoś zna jakieś strony albo jakiś programy czy co :D. TUTAJ Quote Link to post Share on other sites
Guest Rengi Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 (edited) Polecam link od Powały, młody chłopak prowadzi tą firmę (my też u niego robiliśmy naszywki), jak mu na karteczce narysujesz wstępny projekt , zrobi Wam coś konkretnego :). Do tego ma solidne materiały np. Cordura Oliv , podszyje rzepem także full service. :) Edited May 15, 2012 by Rengi Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Na allegro jest też użytkownik 4moza. Naszywki od niego są nienajgorsze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts