samek Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Witam! Potrzebuję kupić kaburę kydexową do pistoletu Glock (będzie używana zarówno do repliki jak i do ostrego odpowiednika) z zamontowanym owietleniem taktycznym TLR-2s, z kamizelką http://www.srvv.org/catalog/1319/29242/ na pasie w szeroko pojętym CQB (wliczając alpinistykę miejską i szturmowanie autobusów). Myślę, że thumb lever jako zabezpieczenie będzie najlepszą opcją. Cena jeżeli idzie w parze z jakością na dobrą sprawę nie gra roli- wolę dopłacić, niż męczyć się z chłamem. Quote Link to post Share on other sites
Smutas Posted May 15, 2012 Report Share Posted May 15, 2012 Jeśli pytasz jaką wybrać to polecam kabury safariland. Jeśli to oferta kupna to chyba nie ten dział ;) Quote Link to post Share on other sites
samek Posted May 15, 2012 Author Report Share Posted May 15, 2012 Tak, potrzebuję rady. Nie jest to oferta kupna:D Quote Link to post Share on other sites
samek Posted May 16, 2012 Author Report Share Posted May 16, 2012 Tak, potrzebuję rady. Nie jest to oferta kupna:D EDIT: Aha jednak zamiast thumb levera wolę hood lever! Quote Link to post Share on other sites
wally Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 Kabura na pas do Glocka z oświetleniem to dosyć rzadki fant na naszym rynku - sam takiej szukałem, ale pozostałem przy kaburze udowej z securitylandu, może zapytaj się u nich czy mogą zrobić kaburę do Glocka z oświetleniem ale mocowaną na pas. Bo w katalogu mają kabury na udo z oświetleniem ale już na pas takich kabur nie ma. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted May 16, 2012 Report Share Posted May 16, 2012 (edited) Jedyną realnie cenowo opcją dostępną w naszych sklepach jest coś takiego: http://www.ebairsoft.com/style-glock-holster-p-4593.html Zalety: - tanie - można czepiać i na pasie i na mollach - wchodzi klocek z oświetleniem Wady: - mała stabilność i na molach i na pasku - brak mozliwości szybkiego schowania repliki (czynność absorbuje obie ręce) - konieczność indywidualnego pasowania do repliki (cymiane 030 wchodziło bez problemu, r17 Army wymagał pasowania) edit: Link już działa. Edited May 17, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
samek Posted May 16, 2012 Author Report Share Posted May 16, 2012 Bardzo dziękuję wszystkim za odpowiedzi. No, to chyba pozostaje mi opcja z kaburą udową, chociaż bardzo się przed tym pomysłem broniłem. @arend- link nie działa niestety. No i jak wspomniałem cena jest dla mnie sprawą mało ważną- liczy się jakość, wady które wymieniłeś zdecydowanie dyskwalifikują ten produkt w moich oczach. Quote Link to post Share on other sites
samek Posted May 16, 2012 Author Report Share Posted May 16, 2012 Safariland 6280- chyba znalazłem swoją kaburę:D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts