PlanB Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Witam. Właśnie składałem GB gdy Sobie przypomniałem że nic nie jest nasmarowane. W niedziele jadę na "strzelnke" i chciałbym mieć całą replikę pięknie itd.. A więc . Może ktoś mnie odesłać do jakiegoś filmiku który przedstawia to i owego co nasmarować albo odesłać do lektury? GB G36 JG. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Zacznijmy od tego, że trzeba mieć smar. Masz? Quote Link to post Share on other sites
KubonMan Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Wystarczy logicznie pomyśleć gdzie smar powinien być - części ruchome . Należy zrobić to tak by nie naciapało na styki i by smar nie dostał się do lufy. Wszystko z umiarem :) Quote Link to post Share on other sites
Kantek Posted May 17, 2012 Report Share Posted May 17, 2012 Wiem, że zabrania się do odwoływania do funkcji "szukaj", ale tu jest to niezbędne - jest parę tematów o doborze smarów, wadach, zaletach i różnych spojrzeniach na temat - w jednym poście ciężko to zrobić. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 Dobra znalazłem. Dzięki. Jak będę miał jakieś pytania to napiszę. Quote Link to post Share on other sites
KubonMan Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 ,,Dzięki. Jak będę miał jakieś pytania to napiszę.'' - To poszukaj i dopiero napisz jak nie znajdziesz :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts