warat Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 (edited) Witam Kupiłem w/w przeklęty magazynek MID-CAP (w życiu już nie kupię) na Gunfire (http://gunfire.pl/product-pol-1152194486-Magazynek-Mid-Cap-do-AK-brazowy-.html) i oczywiście podczas formatowania okazało się,że NIE PODAJE! Magazynek "świeży",kupiony 10 dni temu,robiony dopiero dzisiaj,bo wcześniej nie było okazji. I teraz:co z tym fantem zrobić? -Rozłożyć(o ile się da) i próbować naprawić? -Wysłać do reklamacji? -Rozwalić o podłogę? Z góry dzięki za odpowiedź. Edited May 18, 2012 by warat Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 A jakich kulek używasz? PS. To jest magazynek od AKM, nie od AK-74. Quote Link to post Share on other sites
warat Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 (edited) Guarder 0.25. Edited May 18, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted May 18, 2012 Report Share Posted May 18, 2012 Na pewno guardery? Zobaczy czy nadruk jest częścią opakowania, czy nalepką. Jak nalepką to jest to podróbka. Guarderów jakość też jest ostatnio dość mizerna. Sprawdź maga na kulkach G&G/King Arms/Madbulla, magi Cymy są dość kapryśne. Miałem 4 sztuki, jeden ciął się regularnie na guarderach, na dwóch sporadycznie zdarzała się zacinka, a ostatni, najnowszy podawał nawet kulki Gunfire. Quote Link to post Share on other sites
warat Posted May 18, 2012 Author Report Share Posted May 18, 2012 Guardery oryginały,a akurat mam G&G (ostatnie 1000 sztuk :icon_biggrin: ) Muszę się przeprosić z tym magazynkiem,bo na G&G działają zarąbiście(kilkanaście wystrzeleń-zero zacięć). Czyli Guardery zostają do hi-capa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts