White_Death Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 (edited) Witam, Uzbierałem i częściowo zarobiłem trochę kasy, a brakuję mi repliki bocznej. I przeglądając liczne oferty trafiłem wreszcie na to. http://allegro.pl/show_item.php?item=2346693705 Miał ktoś kiedyś styczność z tym cudem? Jak działa? Czy warta swojej ceny replika? Czy może w ogóle nie opłaca się jej kupować? Pozdrawiam. Edited May 22, 2012 by pidzejfat Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Odpuść sobie i kup coś markowego (TM, KSC, KJW) KWC ma dość awaryjne repliki... Quote Link to post Share on other sites
White_Death Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 Odpuść sobie i kup coś markowego (TM, KSC, KJW) KWC ma dość awaryjne repliki... Rozumiem. Jeśli masz jakieś propozycję to napisz tutaj. Byleby były to repliki CO2 i mieszczące się w granicach 400- 600 zł. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Już sam fakt, że szukasz replikę GBB na Co2 przekreśla jakąkolwiek sensowną propozycję... Nie ma dobrych klamek na co2. Na GG jest dość duży wybór. Jeśli już tylko Co2, to spróbuj coś z KJW z magazynkiem na Co2 (beretty i Colty). Ale to nie są bardzo dobre repliki, co najwyżej dobre... Quote Link to post Share on other sites
White_Death Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 Czyli nie ma sensu kupować klamek na CO2? Zawsze wydawały mi się bardziej sensowne niż GG. Quote Link to post Share on other sites
toca5 Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 (edited) http://allegro.pl/tokyo-marui-glock-17-magazynek-gratis-i2363534807.html http://allegro.pl/replika-pistoletu-colt-1911-a1-tokyo-marui-i2359790148.html Dwie, bardzo dobre repliki. Edited May 22, 2012 by toca5 Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Czyli nie ma sensu kupować klamek na CO2? Zawsze wydawały mi się bardziej sensowne niż GG. Niestety nie ma sensu. Quote Link to post Share on other sites
zOMFG Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 (edited) (...) KJW (...). Ale to nie są bardzo dobre repliki, co najwyżej dobre... Czym się różnią repliki KJW od marek powszechnie uznawanych za bardzo dobre? Chciałbym usłyszeć opinie, może jakieś przykłady, porównania, itp. Edited May 23, 2012 by zOMFG Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 (edited) Odpuść sobie i kup coś markowego (TM, KSC, KJW) KWC ma dość awaryjne repliki... Ponadto, po co Ci taka "armata"? Tylko dodatkowe obciążenie! Już sam fakt, że szukasz replikę GBB na Co2 przekreśla jakąkolwiek sensowną propozycję... Nie ma dobrych klamek na co2. Na GG jest dość duży wybór. Jeśli już tylko Co2, to spróbuj coś z KJW z magazynkiem na Co2 (beretty i Colty). Ale to nie są bardzo dobre repliki, co najwyżej dobre... Posłuchaj @pidzejfata Jest kilka niezłych replik gazowych, ale co do tego są lepsi ode mnie fachowcy. Ja osobiście uważam, że replika zapasowa, jeśli ma służyć tylko jako typowy "zapas", albo alternatywa do budynku w przypadku jeśli replika główna jest zbyt mocna, nie musi być "najwyższych lotów" (chyba, że dla lansu). W naszym teamie używamy dwóch Lawmanów i zdają egzamin w sposób dostateczny - temat o nim w 24 poście jest moja minirecenzja. Edited May 23, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Czym się różnią repliki KJW od marek powszechnie uznawanych za bardzo dobre? Chciałbym usłyszeć opinie, może jakieś przykłady, porównania, itp. Jak to czym? A jak kupujesz malucha lub mercedesa, to jakimi kryteriami się kierujesz? Na forum jest sporo informacji, spokojnie coś znajdziesz... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts