Mikrolot Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Witam, aktualnie posiadam wz.93 Helikona ale już go "dojeżdzam" i poszukuję munduru z trochę wyższej półki. Nie interesują mnie używki. Chciałbym coś w kroju TCU/TCU podobnym. Jaki sklep bądź firmę polecacie? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Currahee,SPECOPS. Quote Link to post Share on other sites
Mikrolot Posted May 22, 2012 Author Report Share Posted May 22, 2012 Czy tylko mi aktualnie nie działa strona Currahee? I czy SPECOPS szyje tylko na zamówienia czy można gdzieś to nabyć "hurtowo"? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Czy tylko mi aktualnie nie działa strona Currahee? I czy SPECOPS szyje tylko na zamówienia czy można gdzieś to nabyć "hurtowo"? Mi działa. Napisz email do specops lub zadzwoń. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Witam, aktualnie posiadam wz.93 Helikona ale już go "dojeżdzam" i poszukuję munduru z trochę wyższej półki. Nie interesują mnie używki. Chciałbym coś w kroju TCU/TCU podobnym. Jaki sklep bądź firmę polecacie? Pozdrawiam Polecam Miwo-Praszka: - bluza, - spodnie. Co prawda cena wysoka, ale jakość nie do przecenienia. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Szczególnie, że materiał jest identyczny z tym, z którego są kontraktowe rip-stopy czyli denny. Za niewiele więcej ma Currahee. Quote Link to post Share on other sites
Mikrolot Posted May 23, 2012 Author Report Share Posted May 23, 2012 Osobiście bardziej podoba mi się krój od Currahee, więc pewnie przy tym zostane. Czy materiał od Miwo bardzo różni się od Currahee? Quote Link to post Share on other sites
matro3244 Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 (edited) Miwo Praszka . Edited May 23, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted May 23, 2012 Report Share Posted May 23, 2012 Czy "geniusze" polecający mundury Miwo Praszki w ogóle mają pojęcie o tym, co mówią? Ichnie mundury są robione z kontraktowego, kiepskiego materiału który spiera się w błyskawicznym tempie, a drze nieco wolniej. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 (...) Ichnie mundury są robione z kontraktowego (...) materiału (...) I TO jest TO - "kontrakt"! Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted May 24, 2012 Report Share Posted May 24, 2012 Który jest gówniany. Bierz Currahee. Ja wczoraj otrzymałem od nich spodnie Combat GR-W i jestem wniebowzięty. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts