MareK1026 Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Witam państwa. Jak oceniacie firmę A&K, mam zamiar z Gunfire.pl zakupić M4CQB od A&K I Nie wiem czy będzie to dobry zakup. :) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Terkov Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Oceniam kiepsko. Dokładniejszy opis ukradła mi szukajka, może ma go dalej. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Odpowiem na tyle, na ile potrafię. No arcydzieło to to nie jest. Niska kultura pracy Gearboxa, słabe wykonanie, spore luzy przednich okładzin, (o dziwo prowadnica kolby trzyma się extra, bez luzów, czego niestety nie powiem o samej kolbie) O braku oznaczeń mówić chyba nie muszę. Magazynek ma luzy na boki, ale podaje dobrze. Quote Link to post Share on other sites
Guest gecko123 Posted May 22, 2012 Report Share Posted May 22, 2012 Typowe, przeciętne chinole. Nie warto się w to pakować. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts