Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Cześć. Jeszcze raz nawiążę do tematu G18c WE vs s18c Stark Arms. Mam jakieś 30 min i mam zamiar dzisiaj którąś kupić. Zadzwoniłem do GUNFIRE.pl i gość powiedział mi że osobiście wybrałby G18c WE! ,,PONIEWAŻ SPRAWIA WIĘCEJ FRAJDY I JEST LEPSZY'' - moze mi ktoś wyjaśnić, że taka ,,kupa'' jak wy to określacie może być DOBRA ?! Powiedzcie mi coś o Stark Armsie - Prosiłbym moderatora lub kogoś kto miał którąś z tych replik w ręce lub ,,więcej'' o niej wie - błagam o błyskawiczną odpowiedź: CO MAM WYBRAĆ?? Pls help.

Edited by arend

Arend, ja sam ostatnio wymyśliłem sobie Glocka 18C i, stety albo niestety, jedyny rozsądny to ten od Marui, jednakże polecanie go tutaj jest bez sensu, bo to po prostu nie ten przedział cenowy.

Wiem, z podobnych przyczyn moja Hera czeka na tokiowską 18c. Oba posiadane R17 IIgen poszły na części zamienne (niestety tu się zbliżyłem do zdania Dextera że nie są to dobre repliki). Trzymają się oba Glocki 17 Meistera ( i naprawdę jestem z nich zadowolony). Przez łapki przeszły 18c ASG (dwie sztuki) i już wiem że mają problem z przełączniliem trybu ognia (znal się wyrabia). Czekam aż ktoś przyjdzie z 18c WE, wtedy zobaczę co i jak i wyrobię sobie własne zdanie.

Ok. Dzięki za wszystko. Kupiłem Stark Armsa i myślę, że lepszego w tej cenie nie ma. Pistolet jest po prostu zawalisty, nic się nie sypie, działa płynnie i wogóle ma niezwykłego kopa! Polecam wszystkim:)

Ile go masz? Dwa dni? Miałeś porównanie, że go tak wychwalasz?

Mam go już 3 dni - solidnie go przestrzelałem i jakoś się nie rozpadł... jak tu:

Autor: olo76

Witam, coś na temat speca, kupiłem 4.05.12 czyli w piątek glocka 18c od WE, w sobotę przed strzelaniem na pp na chemicznej zorientowaliśmy się że nie idą kulki,

w domu go rozebrałem bo nie mogłem przeżyć że nie chodzi, ułamany kawałek cylindra i ułamany czy wykruszony kawałek zamka...[...] ... Pistolet za 500 zł i taki problem...

Jakoś nie widziałem ułamanych części cylindra,zamka czy czego tam... Po kilku seriach się nic nie rozpadło, ale ok napiszę opinię za kilka miesięcy czy tygodni jak ten glock przeżyje kilkanaście strzelanek.

wstępnie oceniam go na big + .Jednym słowem nie bierz WE tylko Starka napewno nie rozwali ci się przy odpakowaniu lub krótszym strzelaniu. W tej cenie myślę, że jest jednym z lepszych g18-stek .

..i miałem porównanie, bo strzelałem już z Glocka Army i TM więc wiem, że narazie Stark jest na ich poziomie, no ale wiadomo TM jest najzawalistszy

Edited by CQB-NSr6
  • 4 weeks later...

Glock był na kilku całodniowych strzelankach ( nie mówiąc o strzelaniu codziennie w wolnym czasie ) poszło kilka butli gazu, siekałem na full auto prawie bez przerwy - semi urzywałem sporadycznie i co i nie dupa. Wszystko działa nic się nie zacina, chodzi płynnie nic się nie kruszy tylko lekko lakier schodzi jak to w metalowych replikach - dexciu ja znam tę firmę bardzo dobrze więc się nie ogarnę i nadal będę mówił, że jest to najlepsza alternatywa dla TM w dużo niższej cenie. Tadam, ale wy nie macie tej broni więc zamiast napiszecie ,, wez się ogarnij zanim zaczniesz doradzać i oceniać klamki i blablabla to sami go sprawdźcie i zobaczycie, że nie jest to g****...

Tadam, ale wy nie macie tej broni więc zamiast napiszecie ,, wez się ogarnij zanim zaczniesz doradzać i oceniać klamki i blablabla to sami go sprawdźcie i zobaczycie, że nie jest to g****...

No tak, my nie mamy broni...tylko repliki :D

Ta dam... kocham te odkopy? (mógłby jakiś dobry duszek zamknąć to to?)

No ale wiesz Sebol, teraz minął juz ponad MIESIĄC używania tej genialnej klamki! :D

Fajnie, a mi minął ponad rok używania CM040C i się nie chwalę xD... i co ciekawe nie smarowana, full stock strzela na 11.1 ...

Sądzę, że są odpowiednie tematy do wyrażania opinii na te tematy, dlatego chce by ktoś to zamknął :)

...dexciu ja znam tę firmę bardzo dobrze więc się nie ogarnę i nadal będę mówił, że jest to najlepsza alternatywa dla TM w dużo niższej cenie...

23 maja prosiłeś o opinie na temat Stark Arms a po miesiącu już "znasz tę firmę bardzo dobrze" i polecasz ją zamiast TM? To ile replik Stark Armsa przez ten miesiąc przeszło przez Twoje ręce? 5? 6? Czy tylko ten klocek?

Ktoś już to napisał ale powtórzę: Chłopie, ogarnij się.

Jest to dobry odpowiednik Dla TM a ja jej nie polecam zamiast TM jak to powiedział Pietraszka - a co do dexterkraka to widocznie jesteś jakiś nienormalny skoro kłócisz się z posiadaczem repliki a sam ją ironicznie nazwałeś pozwól, że przytoczę : ,,No ale wiesz Sebol, teraz minął juz ponad MIESIĄC używania tej genialnej klamki! :D '' - po co to wszystko kup sobie Starka no to pogadamy.......

To ile replik Stark Armsa przez ten miesiąc przeszło przez Twoje ręce? 5? 6? Czy tylko ten klocek?

Ktoś już to napisał ale powtórzę: Chłopie, ogarnij się.

Wiesz co.....miałem w ręce wszystkie repliki starka haha xD nawet pewnie nikt tego nie zrozumie ....:D widzę jak się znacie :hahaha: :hahaha:

Edited by CQB-NSr6

Wiem, z podobnych przyczyn moja Hera czeka na tokiowską 18c. Oba posiadane R17 IIgen poszły na części zamienne (niestety tu się zbliżyłem do zdania Dextera że nie są to dobre repliki). Trzymają się oba Glocki 17 Meistera ( i naprawdę jestem z nich zadowolony). Przez łapki przeszły 18c ASG (dwie sztuki) i już wiem że mają problem z przełączniliem trybu ognia (znal się wyrabia). Czekam aż ktoś przyjdzie z 18c WE, wtedy zobaczę co i jak i wyrobię sobie własne zdanie.

Bierzcie z Arenda przykład - nie komentuje zanim czegoś nie sprawdzi , szanuje moją opinię (jako że jestem autorem tego posta) i też jak zauważył jakieś problemy to napisał( że selektor źle działa) a więc ja piszę, że jest git. Przepraszam, że czasami mnie nerwy ponosiły - wybaczcie

Fajnie, a mi minął ponad rok używania CM040C i się nie chwalę xD... i co ciekawe nie smarowana, full stock strzela na 11.1 ...

Sądzę, że są odpowiednie tematy do wyrażania opinii na te tematy, dlatego chce by ktoś to zamknął :)

Tak tylko, że Ty masz zaufaną Cymę, a ja Stark Armsa, o którym moderatorzy i nawet Dexter...wiedzą(...) nic

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...