PatrykD3 Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 Witam. Słyszałem ,że cm.28s z kolbą składaną są ze względu na łamliwośc kolby lipne ,ale czy w tym modelu istnieje ten sam problem ?- http://www.taiwangun.com/karabiny-szturmowe-aeg/cm-028u.html chciałem go przerobić na beryla:) Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 028 na Beryla? Hańba ci. Po pierwsze żaden beryl z tego nie wyjdzie, po drugie ta kolba jest plastikowa. Quote Link to post Share on other sites
PatrykD3 Posted May 28, 2012 Author Report Share Posted May 28, 2012 (edited) No tak z 47 na 74 nie przerobi . Edited May 28, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
3siek Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 (edited) Ja swoją cymkę 0.31 przerobiłem na coś berylopodobnego (przedłużyłem kolbę bo oryginał był dla mnie niewygodny) i mu też może się udać. Ale kolba jest bardzo łamliwa niestety. Ja bym celował w RK Boyia. Gdybym teraz miał od nowa budować berylka wolałbym body metalowe. Mi kolba pękła (a właściwie tylna część body), więc na nowo przyczepiłem kolbę za pomocą metalowej blaszki. Nie wygląda to najpiękniej, ale też nie rzuca się w oczy. Aczkolwiek tak jak wspomniałem. Celuj w RK boyia, nie pamiętam dokładnie jaki, chyba 06. Świetna baza pod Beryla. Edited May 28, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted May 28, 2012 Report Share Posted May 28, 2012 (edited) CM.028U-"U" sugeruje, że za niedługi czas karabinek zmieni się w Укороченный*. :wink: *Ukorochenniy Edited May 28, 2012 by 0wn Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts