Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Witam

Z racji tego ,że właśnie będę zakupywał pierwszą replikę , a mianowicie http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5352&name=ARES_-_G36C_-_AR-006#!prettyPhoto. To nasuwa mi się pytanie. Jaka Bateria do tego będzie idealna. Szukałem na szukajce i nie znalazłem interesującej mnie odpowiedzi.

A także jaką ładowarkę przydałoby się kupić.

Pozdrawiam :)

Lipo 7.4, Imax B6.

A mógłbym poprosić o linka do owej baterii. Bo z tego co widzę jest ich od cholery, a ja zielony w tym jestem ^^

Nie , bo piszesz niepoprawnie;P

Takich baterii jest na rynku sporo. wejdż do pierwszego lepszego sklepu z modelami RC i poszukaj podobnej wymiarami do tej z repliki.

Arend

Edited by arend

A mógłbym poprosić o linka do owej baterii. Bo z tego co widzę jest ich od cholery, a ja zielony w tym jestem ^^

Nie , bo piszesz niepoprawnie;P

Takich baterii jest na rynku sporo. wejdż do pierwszego lepszego sklepu z modelami RC i poszukaj podobnej wymiarami do tej z repliki.

Arend

Tylko wlasnie z tymi wymiarami jest kiepsko, bo nie wiem jakiej wielkości wejdzie tam bateria...

Tylko wlasnie z tymi wymiarami jest kiepsko, bo nie wiem jakiej wielkości wejdzie tam bateria...

Arend zapomniał,że do tej repliki nie dają baterii w zestawie :P Masz kilka opcji do wyboru.

1) Napisać do sklepu z pytaniem jakie baterie Lipo się zmieszczą z ich sklepu i poszukać sobie o takich wymiarach pakietów taniej.

2) Pewnie nie Ty jeden miałeś z tym problem,możesz poczytać temat dotyczący tej repliki. Może znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie,a jak nie to sklep Ci odpowie w pon. jak do nich napiszesz ;)

3) Czekać aż ktoś Ci poda wymiary,link do baterii i jeszcze zamówi za Ciebie. ;)

http://www.taiwangun.com/akumulatory-i-ladowarki/akumulatory-8-4v/akumulator-nimh-1600-mah-8-4v-typ-mini-8fields.html jak coś to takie baterie pasują do JG i Cymy chyba też,ale to nimh ,a nie Lipo.

Edited by OFF