Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M24 Classic Army

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie . Zwracam się z pytaniem , czy warto jest kupić replikę M24 Classic Army (Military Version ) ? Wiem , wiem że na tym forum jest mnóstwo odpowiedzi na to pytanie , jednak żadne mnie nie satysfakcjonuje. Obecnie jestem wlaścicielem CM.031D i chcem się przesiąść na snajperkę mając budżet około 1100 zł . Jestem po przeczytaniu wszystkich chyba tematów dotyczących snajperów (bynajmniej na tym forum ) , więc proszę mnie nie próbować zwieść na Szturmowca :P ( chociaż podoba mi się pewien M15A4 CA - ale to nie ważne ). Słyszałem również o ich felernych magazynkach , czy są jakieś lepsze magazynki ? Opinie na temat karabinu się dzielą , niektórzy mówią , że jest świetna , inni że do d*** . Proszę was o wypowiedzenie się :) Pozdrawiam

Ale porównajmy sobie snow wolfa i CA , to troche różnica jest ;P . Niektórzy piszą , że VSR 10 od TM jest lepszy , ale on z kolei jest plastikowy ;/

Vincig czy ty też byłes na zwolnieniu jak w szkole omawiali wielkie litery i znaki przestankowe?

Arend

Przepraszam bardzo , ale pisałem w pośpiechu :)

Edited by vincig

W m24 i VSR plastikowe jest to samo: kolba z łożem. Z tym, że kolba z łożem o wiele fajniejsza jest w m24 i ma komorę zamkową i lufę jako jeden odlew. Ale na tym zalety się kończą.

Do m24 CA pasują bardzo NIEKTÓRE części od aps2/96. Tłoki, głowice cylindrów, prowadnice sprężyn i sprężyny.