PatrykD3 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Witam. Mój kolega chce zacząć przygodę z ASG i chciałby zdejmować z amerykańskiej maści broni a mianowicie m4a1 i pokrewne. Ja mu raczej nie doradzę bo w kałachach z cymy siedzę. Czy ta broń http://www.airsoft-militaria.pl/product-pol-1849-M4A1-BI-3281-Metalowy-Gear-Box-.html#projector_components_hidding jest dobra? Panowie proszę o radę bo szkoda żeby kasa w błota poszła. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 1. Replika jest przeciętna 2. Odpuściłbym sobie ten sklep. Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Nie bierz naprawdę nie warto, kolega miał ładnie chodziła, ale po 2 tygodniach zaczęły się problemy wszystko się psuło i łamało. Quote Link to post Share on other sites
PlanB Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego Arend Edited June 3, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
PatrykD3 Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego Arend Edited June 3, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Najtańsza, rozsądna, emka zaczyna się od 900PLN i jest to emka KWA. Poniżej tego jest dokumentna loteria (trafiają się emki JG, które nie są ponoć takie ostatnie). Dobra replika w granicach 450PLN to albo Cyma 0.28/31 albo G36 z JG. Emki w tych pieniądzach nie dostaniesz :(. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Tak jak pisze Nath, za taką kwotę dobrej emki nie znajdziesz. Najlepiej kupić jakieś AK lub G36, lub jeśli koniecznie ma to bym emka to lepiej już wziąć JG lub P&J, byle nie Boyi. Quote Link to post Share on other sites
kasper20 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Według wielu KWA to najlepsze co można teraz z emek kupić;) Ale tak jak kolega napisał wyżej, LOTERIA. Ja zaczynając przygodę z asg własnie kupiłem M4 boy'a. Zakupu dokonałem w sklepie taiwangun razem z kolegą. O ile jego emka po 5 latach nadal działa całkiem ok i gdzieś tam leży jako zapasowa to moja zawsze miała z czymś problemy, teraz działa szkoda tylko, że z niej zostało same body a resztę wymieniłem:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts