GHOST13 Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Szukam repliki, najlepiej emki do 400zł. Znalazłem to: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=2088 Czy ktoś zna lub posiada tą replikę? Jakie są wasze opinie, potrzebuję szybkich odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Szukam repliki, najlepiej emki do 400zł. Znalazłem to: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=2088 Czy ktoś zna lub posiada tą replikę? Jakie są wasze opinie, potrzebuję szybkich odpowiedzi. Nie ma dobrej Mki do 850 zł a co dopiero do 400, zostaje ci tylko CM.028, MP5 JG i ew. G36 JG. Quote Link to post Share on other sites
GHOST13 Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Chodzi mi konkretnie o ten model. Edited June 3, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Chodzi mi konkretnie o ten model Chiński v.2 w oprawce z dziadowskiego chińskiego plastiku. Mam Masadę A&K, która kosztuje 2x tyle, ale gb wymaga sporych poprawek na dzień dobry. Quote Link to post Share on other sites
GHOST13 Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 Czyli Ty wybrał byś np to: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&%20products_id=872 Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Czyli Ty wybrał byś np to: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&%20products_id=872 Tak, giety JG to sprawdzone i dobre repliki. Quote Link to post Share on other sites
GHOST13 Posted June 3, 2012 Author Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Ok dzięki, :) poczekam jeszcze na inne opinie. Edited June 3, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Potwierdzam opinię o gietach JG. Do 400 to albo właśnie one, albo cm.028 we wszelakich wersjach. Z tym że ostra gieta też jest z tworzywa, czego nie można powiedzieć o AK. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 Nie ma dobrej Mki do 850 zł (...) O M4 z JG to chyba nigdy nie słyszałeś. P&J też trzymają jakiś poziom,czasem się psują ,ale takie tragiczne nie są. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 O M4 z JG to chyba nigdy nie słyszałeś. P&J też trzymają jakiś poziom,czasem się psują ,ale takie tragiczne nie są. Ale dobre też nie są.Są ot takie przeciętniaki,które trzeba rozłożyć,i prawidłowo złożyć. Quote Link to post Share on other sites
Attero Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 (edited) O M4 z JG to chyba nigdy nie słyszałeś. P&J też trzymają jakiś poziom,czasem się psują ,ale takie tragiczne nie są. Owszem słyszałem, kumpel ma M4 CQB JG, przeciętniak, cenowo lepiej dołożyć te 50 zł i kupić Mkę KWA. A&K=P&J, a o tej firmie wypowiedziałem się powyżej. Edited June 3, 2012 by Attero Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 O M4 z JG to chyba nigdy nie słyszałeś. P&J też trzymają jakiś poziom,czasem się psują ,ale takie tragiczne nie są. Zdefiniuj "tragiczne", bo dla mnie tragiczna jest replika, przy zakupie której trzeba liczyć na fart. Te emki to loteria. Zdarzają się dobre egzemplarze, zdarzają się shity, dlatego nie warto jest ich polecać. Quote Link to post Share on other sites
virusotron Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni jezyka polskiego. Arend Edited June 3, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 (edited) Zdefiniuj "tragiczne", bo dla mnie tragiczna jest replika, przy zakupie której trzeba liczyć na fart. Te emki to loteria. Zdarzają się dobre egzemplarze, zdarzają się shity, dlatego nie warto jest ich polecać. Ja i ludzie,których znam nie mamy/nie mieliśmy problemów z tymi replikami,a po wymianie np. gumki i lufy przeważnie zasięg znacznie się poprawiał,a repliki spokojnie trzymają się nadal. To,że parę osób na forum opisze jakiś problem i że replika im padła,to nie znaczy że cała firma jest do kitu,po prostu można trafić lipny egzemplarz czasem. Nawet nie wiesz ile tych emek z P&J schodzi. Osobiście jednak wolałbym dzisiaj kupić M4 lub HK416 z JG niż P&J. Btw. do KWA nie wystarczy dopłacić 50zł ,tylko trzeba liczyć się jeszcze z kosztem baterii i ładowarki. Jeżeli nie warto ich polecać,to dlaczego nadal znajdują się w poradniku Logana? Edited June 3, 2012 by OFF Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 A ja z kolei znam paru właścicieli sklepów i wszyscy zwracają uwagę na to, że emki Boya i JG często wracają na naprawy gwarancyjne. Jeśli Wam się udało trafić kilka sprawnych egzemplarzy to świetnie-Wasze szczęście chłopaki:). W dłuższej perspektywie do emki Boyi i tak dokupisz ładowarkę i baterię, a w stockowym konfigu KWA>Boyi. Koszt doprowadzenia repliki Boyi do stanu, w którym pobijesz stockowe KWA bankowo nie będzie opłacalny. Oczywiście możesz też dalej zaklinać rzeczywistość i wmawiać sobie, że zrobiłeś świetny interes kupując tanią emkę:). Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 3, 2012 Report Share Posted June 3, 2012 O Boyi nic nie mówiłem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts