feder91 Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Witam! Jak w temacie, czy ktoś wie gdzie mogę kupić tłok czerwony G&P do SR25?-Naturalnie typu "half teeth". Przeszukałem WGCshop jest ale "discontinued", na redwolfie tego nawet nie ma. Może ma ktoś chęć pozbycia się takowego tłoka? Oczywiście pozostaje mi wstawianie tych tłoków SHS i odwiedzanie gościa z frezarką aby przerobił listwę zębów i przyciął je o połowe ale tego osobiście wolę unikać... To jak ludziska? Ma ktoś jakiś pomysł?(pomijając zmianę repliki...) Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Przez jakiś czas producenci przestali robić Sr-ki, to i producenci czesci przestali robić częsci do nich :) Teraz w ofercie z powrotem pojawiły się SR i XM110 od G&P (oba z długim GB) więc może ,znów ktoś pokusi się o zrobienie tłoków do nich. Na ten czas, jest bieda i to duża...najszybciej własnie tłok na frezarkę i heja :) Mimo to SHS to lipa - listwa metalowa zostaje, pęka plastik po nią. Najfajniej było by skołować alu tłok Systemy - za każde pieniądze :) Pozdraiwam. Quote Link to post Share on other sites
wolves Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 Szukaj niebieskiego Big Dragona i spiłuj zęby, systema nie wytrzymała 200 strzałów na m170 guardera Quote Link to post Share on other sites
feder91 Posted June 11, 2012 Author Report Share Posted June 11, 2012 Mam aluminiowy tłok (jest koloru zielonego) -nie mam pojęcia czy to systema. Swoją drogą mam 2 tłoki do PSG-1 które powiedzmy że pasują (muszę przypiłować na nich trochę szyny ponieważ czuję przejeżdżając palcem na nich nadlew który nie pozwala się w gb mu cofnąć. Z tłokiem SHS'a będę próbował pewnie. Chyba że jakimś cudem dorwę ten czerwony tłok G&P... Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Zielony alu tłok to był JBU. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 (edited) Szukasz niewłaściwego tłoka. Musisz kupić ten: http://www.airsoftglobal.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=511_514&products_id=6442 i zwęzić zęby. To jedyny dobry tłok do tej repliki! Bez problemu ciągnie m170 równiez na auto. Przy okazji nie waży tony. Innej opcji nie ma - wszystkie inne padną prędzej czy później. Edited June 11, 2012 by Trzmielor Quote Link to post Share on other sites
feder91 Posted June 20, 2012 Author Report Share Posted June 20, 2012 Temat można wywalić, sprzedaję cały zestaw. Nie mam chęci w dalsze kombinowanie z kompatybilnością tego gearboxa do body G&G. Musiał bym przerabiać zaa dużoo... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts