geraltofpoland Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Witam. Mam pytanie odnośnie zakupów w sklepie Zbrojownia. Chcę tam zamówić swoją pierwszą replikę ASG, i jednocześnie chcę zlecić "podstawowy tuning" czyli w moim przypadku wymianę gumki hop-up i łożysk, przesmarowanie repliki itp. W kategorii "Usługi" jest usługa "Tuning nowych replik" obejmujący takie rzeczy którą należy dodać do koszyka jak zwykły towar, ale nie wiem w jaki sposób poinformować sklep o szczegółach (jaką gumkę zamontować itp). Czy należy zrobić to przed zakupem przez maila podając dane zamówienia, czy może przy zamawianiu znajduje się formularz w którym trzeba wpisać takie rzeczy? Czy elementy które mają być wymienione muszą znajdować się w koszyku wraz z resztą zamówienia? Przepraszam za tak (prawdopodobnie dla was) debilne pytania, ale jestem nowy i jeszcze niezbyt rozgarnięty, a mail, który wysłałem do sklepu z tymi pytaniami nie doczekał się odpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 (edited) Najlepiej zadzwoń do nich i się dowiedz.Co najwyżej jeszcze doradzą,ale z tego co tak pamiętam to dodajesz to do koszyka,i części które chcesz mieć zamontowane.Najlepiej takie rzeczy ustalać telefonicznie,żeby później nie było nieporozumień. Edited June 4, 2012 by nicknitro Quote Link to post Share on other sites
HeeL Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Albo komentarz do zamówienia. W kilku sklepach jest taka możliwość ale nie pamiętam czy na Zbrojowni to mają. Jeśli można, to wypisujesz co i jak chcesz. Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted July 17, 2012 Report Share Posted July 17, 2012 (edited) Panie i Panowie, by nie zakładać drugiego tematu odnośnie Zbrojownia.pl, orientuje się ktoś co jaki czas mają dostawy? :) Edited July 17, 2012 by WszystkoZajęte Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 18, 2012 Report Share Posted July 18, 2012 Wszystkie większe masz wypisane na głównej stronie sklepu. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts