solufka Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Witam, otóż rozważam kupno pompki M180-C2. Czy ktoś z Was posiada może tą replikę ? Jakieś opinie, wrażenia ? A i jeszcze sprawa kulek. Wyczytałem na forum że ktoś miał problemy z shellsami i podobno była to wina kulek, więc chciałem się dowiedzieć jakie kulki polecacie do tej repliki. Replika: http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152194425-Replika-strzelby-M180-C2.html Quote Link to post Share on other sites
rmStu Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 Mam tą replikę i to ja mam problem z shellsami : ) W ręce trzyma się nieźle , waga odpowiednia. Latarka i Kolimator to takie dodatki. Zbyt dużo nie mogę ocenić bo nie strzela ze względu na shellsy. Niedawno czytałem na forum że w jakimś sklepie były do kupienia przez jakiś czas. Jeśli by ktoś miał takiego linka to niech poda :) Quote Link to post Share on other sites
Zuko0 Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 (edited) Tylko nie w tym sklepie bo tylko stracisz nerwy czas i możliwe że pieniądze. Edited June 4, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
solufka Posted June 4, 2012 Author Report Share Posted June 4, 2012 (edited) Czytałem opinie na temat tego sklepu ale nigdzie nie znalazłem tej repliki, no oprócz allegro, ale czy warto tam kupić ? A ktoś wie co z tymi kulkami ? Link do shellsów (tylko taki znalazłem) : http://www.trapershop.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=231 rmStu, A jak działa kolba ? Przesuwa się płynnie ? I czy na końcu lufy w Twojej replice była pomarańczowa nakładka (bo strasznie mnie to w niektórych replikach denerwuje)? I tak ogólnie, jak się prezentuje pompka ? Solidnie zbudowana czy widać że jakiś shit ? Zauważyłeś jakieś luzy czy inne wady? Aaa i czy kupowałeś w tym samym sklepie, jeśli tak, to czy miałeś jakieś problemy ? Edited June 5, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 4, 2012 Report Share Posted June 4, 2012 1. Nie pamiętam dokładnie, ale jeśli to jest shell DE, to może nie podejść do tej repliki. Sprawdź w dziale sprężynowych, LogaN to opisywał. 2. 15zł za sztukę to kpina. 3. Pasujące shelle są np. na militaria.pl za 35zł/4sztuki. Quote Link to post Share on other sites
rmStu Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Czytałem opinie na temat tego sklepu ale nigdzie nie znalazłem tej repliki, no oprócz allegro, ale czy warto tam kupić ? A ktoś wie co z tymi kulkami ? link do shellsów (tylko taki znalazłem) : http://www.trapershop.pl/index.php?main_page=product_info&products_id=231 rmStu, A jak działa kolba ? przesuwa się płynnie ? I czy na końcu lufy w Twojej replice była pomarańczowa nakładka ? (bo strasznie mnie to w niektórych replikach denerwuje). I tak ogólnie, jak się prezentuje pompka ? Solidnie zbudowana czy widać że jakiś shit ? Zauważyłeś jakieś luzy czy inne wady? aaa i czy kupowałeś w tym samym sklepie, jeśli tak, to czy miałeś jakieś problemy ? Kupowałem w sklep-asg-militaria.pl z racji iż sklep znajduje się w moim mieście. Na końcu lufy nie ma pomarańczowej nakładki , kolba przesuwa się łatwo. Pompka zbudowana solidnie , widać dosyć dużo szwów ale nie przeszkadza mi to. Jedyne co mi się nie podoba to górna szyna RIS która jest z jakiegoś tandetnego plastiku. Quote Link to post Share on other sites
lego432 Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 (edited) Replika fajna sam ją kupowałem na Taniemilitaria(jakoś mi się udało kupić bezproblemowo),szyny plasticzane,bardziej opłaca się wersja bez tych bajerów bo to tylko zabawkowy szajs.Zasięg całkiem przyzwoity, możliwość strzelania rapid-fire,hop-up wygląda jakby był przystosowany do kulek 0.25 przynajmniej u mnie;).Moja pompka przemieliła już 1000kulek i się trzyma:).Shellsy można chyba na Tanichmilitariach dostać za 20zł. Edited June 6, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
solufka Posted June 6, 2012 Author Report Share Posted June 6, 2012 (edited) Dzięki wszystkim za odpowiedzi i chyba się na nią skuszę . Edited June 6, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
arend Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 W tej chwili niestety muszę wycofać swoje niezłe mniemanie o Tanich Militariach. Z uwagi że Piotr ( czyli Pan Wydziarany) przestał pracować w tej Firmie znów wróciła się robić kiszka i lanie na klijenta. A szkoda. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts