Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sprężynówka Metal do 100zł.

Recommended Posts

Cześć! Chciałbym zacząć swoją przygodę z Air Softem. Zdecydowałem, że kupię na początek jakiś sprężynowy pistolet. Bardzo zależy mi na tym by był on w jak największym stopniu z metalu. Chcę na niego wydać ok. 100zł, ewentualnie mogę troszkę dopłacić. Znalazłem coś takiego:

http://www.military.pl/colt-m1911-a1-full-metal-pistolet-asg_7267t.html

powiedzcie co o tym myślicie.

Edited by arend

Sorki za błąd. Winiacz mógłbyś troszkę rozwinąć bo się zbytnio nie oriętuję, a ten Colt bardzo mi się podoba. Dzięki za expresową odpowiedź.

Spokojnie , za jeden błąd jeszcze nikogo nie zjadłem. Ale jak Oski napisał lepiej u mnie błędów unkac ;P

Arend

Edited by arend

Jestem pewien. Naprawdę dłuuuuugo się zastanawiałem. (...)

Eee, nie zdajesz sobie sprawy jaki upierdliwy jest pistolet sprężynowy, nadaje się w ostateczności na "broń ostatniej szansy", a taka przydarza się wyjątkowo rzadko, przy zbiegu okoliczności - zabrakło Ci kulek w replice głównej, zacięła się boczna, a przeciwnik jest "dupa" albo "siadła" mu bateria - ile razy się to zdarza? :zastanawia:

Koledzy wcześniej dobrze Ci radzili, kup strzelbę, a jeśli uparłeś się na klamkę to gaziaka. :maniak_OK:

Rozumiem, że sprężynówki są trochę problematyczne, liczę się z tym. Zanim jednak przekonam kilku kolegów by odeszli od Call of Duty i posmakowali tego co najlepsze, repliczka będzie przebijać puszki. Ten Ruger nie jest zły jednak jest na GG więc w chłodny dzień sobie nie postrzelam.

PS. Nie preferuję nauki na własnych błędach. Staram się uczyć na błędach innych:-)

Edited by Świerzak

Ale na pewno będziesz lepiej bawił się w cieplejsze dni, niż przez cały rok z pistoletem sprężynowym. Obawiam się, że Ciebie jak i kolegów ten pistolet nie nakłoni do ASG. Rób jak uważasz.

Masz dłuższy weekend, Łódź mała nie jest, znajdź grupę z użytkownikami w twoim wieku, pójdź na spotkanie wypytaj

( może ktoś będzie miał shotguna lub pistolet spręzynowy), postrzelaj, zobacz co i jak, wróć do domu i powiedz Nam co postanowiłeś.

Edited by Gruszkin