lops Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Witam . Mam okazję zakupić taką oto replikę m14 . Podpowiedzcie czy się opłaca . Firma - Cyma, po tuningu, wystarczy założyć dobrą sprężynę tak do m145 oraz silnik na neodymach i powinieneś wyciągnąć 500 fps bo te bebechy to uciągną. Generalnie sprzedaje tanio bo okablowanie musiał byś sobie porządnie zrobić albo dać na serwis i po nie dużej cenie mogą to zrobić. Obecnie replika ma 375 fps - mierzone na chrono. Bardzo szczelna. Kolor: czarny Wersja: krótka Cena - 245 zł 2 mid-capy dorzucę gratis Pozdrawiam :) Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Zależy czy facet kłamie czy nie, jeśli faktycznie jest w dobrym stanie to warto, jeśli tylko w miernym to nie. To tylko moja sugestywna opinia, niech ktoś jeszcze coś napiszę :). Quote Link to post Share on other sites
zuczek Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 Cena wywołuje podejrzenia. Jeżeli to wszystko 100% prawda, to się opłaca. Quote Link to post Share on other sites
alakazam12 Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 (edited) Ale przecież chyba może potem jeżeli by było coś nie tak z repliką żądać zwrotu pieniędzy, gdyż były np ukryte wady . Edited June 5, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted June 5, 2012 Report Share Posted June 5, 2012 ale przecież chyba może potem jeżeli by było coś nie tak z repliką żądać zwrotu pieniędzy, gdyż były np ukryte wady Czasem nie jest to takie łatwe, jak się wydaje :D Quote Link to post Share on other sites
lops Posted June 5, 2012 Author Report Share Posted June 5, 2012 Sprzedający jest moim dobrym znajomym więc nie sądzę żeby coś ukrywał . Quote Link to post Share on other sites
kjujiczek Posted June 6, 2012 Report Share Posted June 6, 2012 (edited) Sądząc po tym co napisał: Firma - Cyma, po tuningu, wystarczy założyć dobrą sprężynę tak do m145 oraz silnik na neodymach i powinieneś wyciągnąć 500 fps bo te bebechy to uciągną. Generalnie sprzedaje tanio bo okablowanie musiał byś sobie porządnie zrobić albo dać na serwis i po nie dużej cenie mogą to zrobić. Obecnie replika ma 375 fps - mierzone na chrono. Bardzo szczelna. Mogło być tam coś zrobione w GB. Jeśli tak to możesz kupić tylko weź jakiegoś speca i niech ci to okablowanie zrobi. Jeżeli części nie są powymieniane i powiedział ci tak: Cyma, po tuningu, wystarczy założyć dobrą sprężynę tak do m145 oraz silnik na neodymach i powinieneś wyciągnąć 500 fps To ja nie wiem jak stockowy GB miał by to uciągnąć :zastanawia:. Edited June 6, 2012 by kjujiczek Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Cena wyjątkowo i podejrzanie zachęcająca. Jeśli replika jest OK, to warto, ale jeśli chodzi o sprężynę nie radziłbym mocniejszej niż M130. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts