KicuPL Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 (edited) O co chodzi? Nie mogę znaleźć m56 od DE w wersji z kolbą, a na takiej mi zależy. Alternatywą może być tocoś również strzela 3 kulkami, a razem dają 4 magazynki. W replice od DE dostaje tylko jeden, a zakupić resztę również trudno. Jedynym minusem SAS 12 jest jej cena. Na pewno ktoś z lepszym darem szukania znajdzie tańszą. Jeśli nie to trudno zakupię to. Zwłaszcza, że do tego sklepu mam 3 minuty z buta. Edited June 7, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Jeśli ten shot strzela 3 kulkami, to jest to po prostu rebrandowane DE - stąd wyższa cena. Dlaczego napisałem "jeśli strzela 3 kulkami"? Bo coś mi się obiło o uszy, że to "Franchi SAS 12" kupowane na zbrojowni raz okazywało się strzelać 3 kulkami, a raz 1. Może to pomyłka (sklepu, lub użytkowników), a może po prostu ASGDK pod tą nazwą sprzedawało oba rodzaje strzelb - więc przed zakupem radzę się upewnić. Quote Link to post Share on other sites
KicuPL Posted June 7, 2012 Author Report Share Posted June 7, 2012 Jutro idę to nich na pierwszą strzelankę. Hala wywalona w kosmos. Kto był na ul. Drożdżowej w Krk ten wie. Sklep jest właśnie tam i może nawet uda mi się namówić gościa na przetestowanie tego sprzętu u nich na hali. Jeśli będą jakieś problemy to najwyżej nie kupie. Dar negocjacji jako urodzony flegmatyk posiadam :D Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted June 7, 2012 Report Share Posted June 7, 2012 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Repliki airsoftowe i sprawy techniczne -> Sprężynowe -> Opisy i informacje" do "Pytania i odpowiedzi -> Szybkie pytanie - szybka odpowiedź". Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts