Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Podwójna ładownica systemowa na magazynki (mieści 4 magazynki do G36, Ew. 6 magazynków do M16).

Ładownicę można podpiąć do pasa, kamizelki lub systemu nośnego na kilka sposobów:

- w systemie BW (w komplecie znajdują się 2 zapinki BW, które można stosować po przełożeniu przez taśmy nośne poziome)

- 2 szerokie szlufki do pasa, regulowane na rzep

- w zestawie znajdują się 2 plastikowe zapinki systemowe służące do zamocowania przy pasie bądź oporządzeniu systemowym

- poziome taśmy nośne mogą służyć do zamontowania ładownicy do systemu modularnego przy użyciu dodatkowych zapinek lub taśm systemowych (dodatkowych zapinek ani taśm nie ma w zestawie)

Producent: TacGear

Podejrzewam, że mocowanie będzie musiało być kombinowane a co za tym idzie średnio stabilne. Poza tym poszukiwane są pojedyncze ładownice

PS.

Zapomniałem dodać, że najlepsze będą ładownice na manierkę BW.

Za duże, magazynki dosłownie gubią się w nich (można podłozyc magazynki czymś aby nie siadały tak głęboko ale na dłuższą metę i to nie zdaje rezultatu). Wiem bo używałem. Przeszedłem na podwójne Mil-tech'a. Teraz jednak prawdopodobnie będę zmieniał na te które podałem w drugim poście.

Edited by Puchacz79

Kantek, złośliwy łobuzie :maniak_jezyk2:

@ Powała - co to znaczy "względnie tanie"? W sumie Didi dał Ci niezłą radę (choć ja osobiście popytał bym innych krawców - Aries Outdoor bardzo mi się sprawdziło przy customowym zamówieniu, Bombel szyje niedrogo, ale na ile mogę sądzić po posiadanej przeze mnie kieszeni jego produkcji - szału nie robi): popytaj krawców i każ sobie uszyć perfekcyjnie odpowiadające Twoim potrzebom ładownice.

Czy możecie polecić dobre, względnie tanie, pojedyncze ładownice na 4 magazynki G36, do kamizelki plate carrier (w systemie Molle)?

PS.

Zapomniałem dodać, że najlepsze będą ładownice na manierkę BW.

@Kantek, a ja naiwny myślałem, że umiesz czytać... :icon_eek2:

Zaprzyjaźnij się z kimś, kto posiada tę umiejętność, wspólnie będzie Wam łatwiej przejść przez życie...

W sumie dowcip w "krakowskim" stylu... :hahaha:

PS.

Dzięki za podpowiedzi. Temat do zamknięcia.

Edited by Powała