dirtysniper Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Witam. Mam pytanie.Początkującym nie jestem, ale zawsze byłem snajperem i chciałem kupić sobie jakiegoś AEG'a,żeby spróbować swoich sił jako szturmowiec:) Zastanawiam się nad mp5: http://allegro.pl/mp5-sd6-i2412475091.html albo m16: http://gunfire.pl/product-pol-1152194764-Replika-karabinka-szturmowego-AK-16A3.html Podobnego tematu szukałem nie znalazłem , o replikach osobno się dowiadywałem, ale sam nie mogę podjąć decyzji.Proszę o pomoc.(jak coś post do usunięcia) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Powiem ci teraz to, co by każdy powiedział.Kup Cm028. ;p Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Miałem tą mp5 i byłem z niej bardzo zadowolony. Ale to była moja pierwsza replika więc może troche inaczej na to wszystko patrzyłem. Z A&K nie miałem styczności ale słyszałem że nie jest zbyt dobry. Brałbym mp5 ;D Quote Link to post Share on other sites
dirtysniper Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 pierwszy plus dla mp5:) Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) Powiem ci teraz to, co by każdy powiedział.Kup Cm028. ;p Z tego co napisał autor tematu, nie jest początkujący, ale popieram. (Nie lubię Kałaszów) @dirtysniper rozumiem, że te repliki podobają Ci się, gdybym miał wybierać między tymi dwiema, ktore podaleś w swoim poście, osobiście wybrałbym MP5SD6, a to z trzech powodów: - użytkujemy w naszym teamie trzy sztuki od kilku lat, bezawaryjnie, - w moim linku dobry sklep, dobry serwis a tylko 5.- zł drożej, - pomijając argument, że niecierpię eMek. :maniak_jezyk:, z tego co wyczytałem na Forum, nie ma tanich i dobrych eMek. Edited June 12, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
dirtysniper Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 (edited) no ja też na zbrojowni kupuje ale nie ogarniam jak kopiować link z tej strony :D(Ja też nie lubię kałaszników) Edited June 12, 2012 by dirtysniper Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Może AUG JG? Mam takiego już 3 rok. Puki co nic nie odpadło i nadal się nie zanosi. Co do GB to nie mogę się zbytnio wypowiadać bo praktycznie wszystko w nim wymieniłem. Jak coś to możesz napisać na PW. Quote Link to post Share on other sites
dirtysniper Posted June 12, 2012 Author Report Share Posted June 12, 2012 Spoko, dzięki za podpowiedzi wezmę mp5 ;) Quote Link to post Share on other sites
Mr MegaMan Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ja bym posłuchał Jankusa i wziął Auga. Jest piekny xd Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts