kamilll3 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Wczoraj do cm.003 zamówiłem gumke hop up silikonową guardera LINK z komentarzem aby założono ją od razu do broni. Dzisiaj ok 30minut temu dostałem telefon z serwisu, że ta gumka nie pasuje dobrze do cm.003 i będzie podawał po dwie kulki. Telefon lekko mnie wmurował, bo wiele użytkowników jej używa, i sam znam jedna osobę, która taką używała, ale tydzień temu mu pękła (dysza zahaczyła). Serwis powiedział, że wydam tylko bez sensu pieniądze i zaproponował, żeby zadzwonić do biura i anulować z zamówienia gumkę, póki paczka jest u nich. Nie mam pojęcia czy brać ją czy nie. Czy użytkownicy cm.003 którzy ja założyli mają jakieś problemy ? Quote Link to post Share on other sites
oski52 Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Tak koledze podają dwie kulki, tylko że do niego nikt nie dzwonił, albo nie odebrał :P. Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 Nie zauważyłem niczego takiego,ale jak coś to masz do wyboru jeszcze http://gunfire.pl/product-pol-1152197775-Gumka-Hop-Up-G-G.html. Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted June 14, 2012 Report Share Posted June 14, 2012 To prawda na tej gumce wariuje ta replika. Też mojemu koledze pękła po 2 tyg i strzelał po 2 kulki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts