Powała Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Nie! Posłuchaj kolegów, otrzymałeś tyle dobrych rad, skorzystaj z nich! :sciana: Link to post Share on other sites
1beduin Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 :bialaflaga: Przed możliwością zalogowania się na tym forum. powinien być test na inteligencje. Link to post Share on other sites
Jan999 Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 (edited) :bialaflaga: Przed możliwością zalogowania się na tym forum. powinien być test na inteligencje. I użytkowania allegro. :bialaflaga: :bialaflaga: :bialaflaga: Z tą maską to spytaj sprzedawcy czy się da zdjąć gogle. :teeth: . Edited June 16, 2012 by Jan999 Link to post Share on other sites
Jaszcząb Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 (edited) Do niedawna używałem dolnej części tej maski, jako ochrona na zęby. Była nawet wygodna, no ale w końcu dostałem 2 kulki z bliska w nią. Efekt? Dwie dziury. Więc zbyt wytrzymałe to nie jest. A górna część tej maski to shit, siatka słaba, w dodatku mogą przez nią przelecieć odłamki i zrobić z oczu hmmm... no uszkodzić je. Edited June 16, 2012 by Pittbull Link to post Share on other sites
MoreLike Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Tak swoją drogą doradzacie mu zwykły dpm, a koleś ze zdjęcia ma przecież smock. :-) http://allegro.pl/kurtka-smock-combat-brytyjska-dpm-demobil-160-104-i2415932053.html Link to post Share on other sites
arend Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Przperaszam za kolor. Dlaczego sądzicie ,że maska to shit ?. Dlatego że ta maska nie posiada ATESTU. A rzeczy bez atestu są niebezpieczne, bo nikt nie wie ile wytrzymają. I jeszcze dwie sprawy: Pisz uważnie bo już mam ochotę kolorować Twoje posty. Proszenie o linki do czegokolwiek moze być traktowane jako objaw lenistwa. a przynajmniej za szukanie jelenia który zrobi to czego nam się niechce. Arend Link to post Share on other sites
Recommended Posts