mossad1234 Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 (edited) Proste pytanie ale nie znam odpowiedzi . Czy do tej zwykłej Chińskiej kabury udowej wejdzie Beretta raffica ?? http://www.taiwangun.com/wyposazenie-taktyczne/kabury-torby/uniwersalna-kabura-taktyczna-04-flecktarn-a-c-m.html Napisali że wejdzie M9 ale raffica jest dłuższa i nie mam pewności . Edited June 17, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 Kabura nie jest zamknięta, więc lufa będzie nieco bardziej wystawać, ale nie potrafię powiedzieć co będzie z tą wystającą dźwignią, więc lepiej kup regulowaną, jest niestety droższa, ale w tę na pewno wejdzie. Quote Link to post Share on other sites
mossad1234 Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 Ale rączka się składa do przodu w raffice wiec wejdzie chyba. Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted June 17, 2012 Report Share Posted June 17, 2012 (edited) Ale rączka się składa do przodu w raffice wiec wejdzie chyba. Mam tę kaburę i mam poważne wątpliwości. Ja nie ryzykowałbym, chyba, że możesz przymierzyć u jakiegoś kolegi, albo zapytaj KRAKMANÓW, czy dopuszczają zwrot, jeśli nie pasowałaby. Do tej regulowanej z VEST-u, na pewno wejdzie. U KRAKMANÓW też mają DUŻE i to znacznie taniej niż na VEST, do nich powinna wejść bez problemów. Edited June 17, 2012 by Powała Quote Link to post Share on other sites
mossad1234 Posted June 17, 2012 Author Report Share Posted June 17, 2012 Wezmę tą co poleciłeś , jak by nie pasowała to sprzedam komuś z Teamu . Quote Link to post Share on other sites
Azur Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Zawsze możesz zwrócić bez podawania przyczyny. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Taa,ale tylko wtedy,gdy towaru nie rozpakowywałeś z oryginalnego opakowania. Quote Link to post Share on other sites
Traker Posted June 18, 2012 Report Share Posted June 18, 2012 Wszyscy narzekają na te kabury z taiwana, ja powiem tak, kiedyś zaryzykowałem i kupiłem. Teraz nie żałuję, wykonaniem nie powala, materiał nie podobny niestety do flecktarna, ale jest. Powała, lufa w tej kaburze nie wystaje na zewnątrz ani trochę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts