Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

BB King - dobry wybór...

Które kulki lepsze do ww. repliki...  

2 members have voted

1. 1. ...???

• BB King 0,23
    • Rockets 0,25

Recommended Posts

Ostatnio na strzelance kolega się żalił, że replika strzela na 15-20m, niecelnie, gumka nie kręci. Totalna porażka z repliką. W magiczny sposób po trzech minutach zaczęła strzelać na normalną odległość, prosto w punkt, kulka leciała wyraźnie szybciej, gumka kręciła bardzo ładnie (chociaż stockowa). Rozwiązanie problemu polegało na wyrzuceniu badziewnych kulek i zastąpienie ich porządnymi - np. G&G. Więc jak ktoś chce oszczędzać na kulkach - proszę bardzo, pod warunkiem, że walczy w przeciwnej drużynie. :D

A rocketsy lepsze niż BB Kingi ? Poradźcie jakieś dobre kulki do tej repliki ze zbrojowni D-O-S-T-Ę-P-N-E w tej chwili.

4000-5000 sztuk za max. 40 zł. Te będą ok ? :zastanawia: Drogie trochę. A co z tymi rocketsami ? Mało tam u nich dostępnych produktów ogólnie, ale to co chcę mają i to dosyć tanio na szczęście.

EDIT:

A MadBull ? Nie za lekkie jak na full stock MP5 ?

Jaka waga generalnie ? 0,25 nie za ciężkie ? 0,23 akurat, ale tylko są te BB King :/ . No i jeszcze BIO Madbull 0,23 ale 5 dych za 3000 O_o .

Edited by psiarz19

Czyli BB Kingi są rebrandowane, czy bardzo zbliżone jakościowo? A co o tych PJ i Rocketsach można powiedzieć ? Warte chociaż swojej ceny ?

Blastery są ok, tylko drogie :/ 3000 za 40 zł średnio mi się uśmiecha. A MadBulle ? Tylko nie dostępne... Zastanawiam się nad tymi rocketsami, bo niby są ok i nie narzekają dużo, oprócz tego, że w mid-capach się zacinają, a w pudełku jest hi-cap i tak...

Edited by psiarz19

Ja tam mam same midy i lowy a używam rocketsów od dłuższego czasu. W moim przypadku, ani jednej zacinki. Może trafiła mi się lepsza partia kulek ale miałem już 3 opakowania. Jak żal Ci kasy na kulki (tak jak mi póki precki nie mam) to weź rocketsy. Fajne kulki za dobrą cenę.

Bierz z innego sklepu jak nie ma tam G&G. Są jedne z najlepszych kulek i nie żałuj kasy bo naprawdę potrafią polepszyć osiągi repliki, niby tylko kulki a robią różnicy mocną. Te kingi tak jak ktoś powyżej napisał są kupą i nie warto tracić na to kasy tym bardziej że na www.specshop.pl kulki g&g są po niezłej cenie 39zl za 4000szt 0,25 albo 5000szt 0,20g POLECAM !!

Ja uważam że przedewszystim na początek zabawy z asg nie ma potrzeby dawania 40 zł na g&g, tylko starczą kulki odrobinę gorszej jakości (które wcale nie są złe) za 20 zł.

0,25 mogą być ciut za ciężkie ale powinno się to przełożyć na stabilność lotu i celnosc

I wiem co mówię bo obok moich rocketsów stoi też żółta paczuszka g&g 0.25 więc mam możliwość ich porównania ;)

Edited by Quchy
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...